Bu haber kez okundu.

ANKARA’DA SİİRT’İN SORUN VE TALEPLERİ MASAYA YATIRILDI
banner229

Tarım ve Orman Bakan Yardımcı Ebubekir Gizligider'in Siirt ziyaretinden sonra, kentin sorunları ve taleplerinin masaya yatırıldığı toplantı başkent Ankara'da düzenlendi.
Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider başkanlığında düzenlenen toplantıya; Vali Osman Hacıbektaşoğlu, Ak Parti Siirt Milletvekilli Osman Ören, Ak Parti Siirt İl Başkanı Av. Ekrem Olgaç, Devlet Su İşleri Genel Müdür Vekili Mehmet Akif Balta ve bakanlık üst düzey yetkilileri katıldı.
Tarım ve Orman Bakanlığında düzenlenen toplantıda; kentin sorun ve taleplerinin yanı sıra "Siirt İl Yatırımları" masaya yatırıldı.
Geçtiğimiz hafta Tarım ve Orman Bakan Yardımcı Ebubekir Gizligider'in Siirt’te bir dizi gezi ve incelemelerde bulunmuştu.

Gerçekleştirilen toplantıda ele alınan konular ; 
- Ilısu Barajı Viyadükleri - Tünel - Bağlantı yolları proje yapımı 
-Hesko Su kaynağı Sorunu 
-Pirinçli Köyünün Yüs Sulaması talebi 
-Siirt İçme Suyu talebi 
-Veysel Karani Göleti - 7 Km yol talebi 
-Siirt Sondaj talepleri 
-Pervari İçme Suyu işinin Hızlandırılması 
-Garzan Sulama konusu, Gibi önemli meseleleri görüştükleri öğrenildi .



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.