Bu haber kez okundu.

Akçakale Ailesinin Mutlu Günü
banner229

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesinde akademisyen olarak görev yapan hemşerimiz Doç. Dr. Nurettin Akçakale Bolu Gerede’de oğlunu evlendirdi.

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesinde doktora eğitimi sırasında tanışan Bazarkul Zholdybekov ve Cihat Şiar Akçakale evlenmeye karar vererek dünya evine girdi.

Bolu Gerede Elifim Resort Otel Toplantı ve Düğün Salonunda düzenlenen düğün merasimine Kazakistan, İstanbul, Siirt, Bursa, Karabük, Bolu, Yalova, Sakarya, Kütahya ve Ankara'dan 250 civarı davetli katıldı.

Düğüne Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, AK Parti Gerede İlçe Başkanı Mehmet Çongar, Milliyetçi Hareket Partisi Gerede İlçe Başkanı Mustafa Çiçek, Gerede Eski Belediye Başkanı Ömer Baygın, Eski Başkan Yardımcısı Ali Kemal Atay, Karabük Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Yaşar, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Mühendislik Fakültesinden Prof. Dr. Yahya Altunpak, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinden Doç. Dr. Yunus Demirli, Fırat Beştaş, Yalova Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesinden Dr. Öğr. Üyesi Bahadır Darı, Gerede Halk Eğitim Merkezi Müdürü Nuri Babayiğit, İş insanı Akif Allar,  Salih Özdemir, Ali Ayarkın, Cem Karacan, Yılmaz Erbaş, Hasan Hüseyin Ayan, Metin Apaydın, Mevlüt Çimen, Zekeriya Atmaca, Serhat Şen, Muhittin Apaydın, Mustafa Ünal, Soner Aktaş, Nurullah Dayı,….. İstanbul’dan M. Raşit Yurtsever, Y. Mimar Ömer Ayzit, Abdullah Beytekin, İzzettin Akçakale, Hüseyin Ayyıldız, Şakir Akdoğan, İlyas Ayyıldız, Uğur Sınkıl, Muzaffer Akçakale, Mehmet Akyıldız, Selim Nazikoğlu, Erdal Akyıldız, Şükrü Akçakale, Eren Kaplan, İdris Akçakale, Emrullah Peşen, Tekin Akçakale, Nurhat Önder, Nurettin Ayyıldız, Emrah Akyıldız, …. katıldı.

Bolu ve İstanbul dışından; Alamettin İzgi, Oğuz Kalkay, Fethi Migal, Baransel Güler, Hasan Kaplan, Semih Burak, Osman Keskin, Kadir Durmaz ve Ömer Yavuzyiğit, .… yanısıra BAİBÜ Gerede Uygulamalı Bilimler Fakültesinden ve Gerede Meslek Yüksekokulundan pek çok davetli katıldı.

Düğünde davetlilere hitap eden Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar; konuşmasında genç çifte öğütlerde bulunarak mutluluklar diliyerek günün anısına Kur’an’ı Kerim ve Türk Bayrağı hediye etti.

Bolu AK Parti Milletvekili Yüksel Coşkunyürek, Siirt AK Parti Milletvekili Mervan Gül, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Belediye Başkan Yardımcısı Adem Uçar ve Hüseyin Tozkoparan düğüne mesaj göndererek yoğun programlarından dolayı merasime katılamadıklarından dolayı üzüntülerini dile getirerek genç çifte mutluluklar dilediler.

Düğüne katılan davetliler halaylar eşliğinde genç çiftin mutluluklarına ortak olurken, gelinin Kazakistan’dan gelen ablaları ve damadın anne babası konuklar ile tek tek ilgilendiler.

Damadın babası Nurettin Akçakale; “Bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayarak yanımızda olan tüm büyüklerimize, akrabalarımıza, dostlarımıza, arkadaşlarımıza ve düğünümüze katılan herkese ayrıca çiçek ve çelenk gönderen, katılamayıp iyi dileklerini ve dualarını ileten herkese her iki aile adına ayrı ayrı teşekkür ediyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.