Bu haber kez okundu.

AK Parti Siirt Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Emin Şenyüz’den Yeni Yıl Mesajı
banner229

AK Parti Siirt Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Emin Şenyüz, yeni yılın başta Siirtliler olmak üzere tüm milletimize hayırlar getirmesi temennisinde bulundu. 2023’ü geride bırakmaya hazırlandığımız şu günlerde Mehmet Emin Şenyüz, yeni yıl mesajı yayınladı. 

Şenyüz mesajında; Acı ve tatlı olaylarıyla 2023 yılını geride bırakıyor, yeni umutlarla 2024 yılına girmenin heyecanını ve mutluluğunu yaşıyoruz.

2023 yılına, Kahramanmaraş merkezli yaşanan deprem dolayısıyla vefat eden vatandaşlarımızın, ezan dinmesin, bayrak inmesin diye kutsal vatan toprağını canı pahasına koruyan kahramanlarımızın acısı yüreğimizde, tüm dünyanın gözü önünde Filistin’de yapılan soykırım sebebiyle öldürülen masum çocukların isyanı dilimizde veda ediyoruz.

Yeni yılda ülke ve millet olarak amacımız; tüm samimiyetimiz ve enerjimiz ile toplumun tüm kesimleriyle el ele vererek, bu güzel vatan toprakları üzerinde, bu şanlı bayrağın altında omuz omuza, gönül gönüle ve kardeşçe huzura ve barışa olan inancımızı tazeleyerek, ülkemizi hak ettiği noktaya taşımaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle; yeni umutlarla karşıladığımız 2024 yılının insanlığa barış getirmesini, ülkemizin, milletimizin dayanışma, birlik ve kardeşliğini güçlendirmesini temenni ediyor, tüm Siirtlilerin yeni yılını en iyi dileklerimle kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.