Bu haber kez okundu.

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören’den Sosyal Markete Destek
banner229

ilimizde 19 sivil toplum kuruluşunun öncülüğü ile açılan Sosyal Market’e destekler devam ediyor.

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören, Depremzedeler için açılan Sosyal markete büyük katkı sundu.

Osman Ören sosyal markete yüklü miktarda gıda, 2 adet sıfır buzdolabı ve 3 motorlu hasta yatağı gönderdiği öğrenildi.

Sosyal Market yetkilileri desteklerinden dolayı AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören’e teşekkür ederek, gönderdiği yardımların devamının ďa olacağını belirttiler.

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören, sosyal market ile ilgili yaptığı açıklamada, “Depremlerde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diledi. 

19 sivil toplum kuruluşunun öncülüğü ile açılan Sosyal marketin Siirt Üniversitesi Merkez Kampüsü karşısındaki binada açtıklarını belirten Öten, "Sadece depremzede vatandaşlarımız faydalanıyor.

Depremin olduğu ilk günden itibaren Siirtliler fedakarca, cömertçe yardımlarda bulundu. Hepsine teşekkür ediyorum. Bu yardımların devam etmesi gerekiyor. Siirt’te 7 bine yakın depremzede var, bize düşen onların rahat etmelerini sağlamak. Sosyal market bu hizmetlerden bir tanesi”. Dedi.





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.