Bu haber kez okundu.

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören Deprem Bölgesinde
banner229

AK Parti Genel Merkezi'nce, depremlerden etkilenen illerde, arama kurtarma çalışmalarına katkıda bulunmak ve vatandaşların yanında olmak üzere AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören’inde görevlendirildiği öğrenildi.

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören, Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 10 ilin etkilendiği iller arasında olan Osmaniye Toprakkale’de depremden etkilenen vatandaşlarımızla bir araya geldi.
Osmaniye Toprakkale de depremzedeler ile bir araya gelen Milletvekili Ören yetkililerden de yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Osman Ören yaptığı açıklamada; “Devletimiz bütün imkanlarıyla , kurum ve kuruluşlarıyla iş başında.Devlet millet el ele verip, her zaman olduğu gibi yaralarımızı yine birlikte sarmaya devam ediyoruz .

Zaman Birlik Olma, Yara Sarma Zamanı.Allah Milletimizi ve Devletimizi Bu İmtihandan Selâmete Çıkartsın inşallah.”İfadelerini kullandı.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.