Bu haber kez okundu.

AK Parti Siirt Milletvekili Mervan Gül Mazbatasını Aldı
banner229

28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri'nde AK Parti'den milletvekili seçilen Mervan Gül, mazbatasını aldı.

14 Mayısta yapılan seçimlerde AK Parti Milletvekilliğine seçilen Mervan Gül, AK Parti İl Başkanı Ekrem Olğaç’la birlikte gittikleri adliyede İl Seçim Kurulundan mazbatasını aldı.

Adliye çıkışında açıklama yapan milletvekili Gül, "Ben mazbatamı Siirt halkı adına alıyorum. Mazbatamı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yeniden Cumhurbaşkanı seçilmesiyle almak isterdim. Siirt halkının ciddi bir rekorla Erdoğan'a destek vermesini istiyorum." dedi. 

İl Başkanı Olğaç da Gül'ün mazbatasının hayırlara vesile olmasını diledi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mustafa toprak 11 ay önce

Hayırlı olsun Mervan vekile memlekete ama vekil etrafına dikkat etmeli etrafında yamyam bırakmamalı bu defa vatandaş belediye seçimlerinde onuna akpartiyide affetmeyecek Bu seçimde REİS için verilen oylar bundan sonraki seçimde Yamyamların olup olmadığına göre kullanacak oylarını DİKKAT edilmeli bu defa af yok

Avatar
salih özen 11 ay önce

umaruz belediyedeki başarısızlığı burdada göstermez yoksa siirte yazık olacak bide etrafı temiz insanlar olsun