Bu haber kez okundu.

AK Parti Siirt Kadın Kolları Seçim Lokalinin Açılışı Yapıldı
banner229

AK Parti Siirt Belediye Başkan adayı Av. Ekrem Olgaç,proje tanıtım toplantısından sonra Kadın Kolları Teşkilatımızın lokallerini açtıklarını ve seçim çalışmalarının Siirt'in dört bir yanında devam edeceğini söyledi. 

AK Parti Milletvekili Mervan Gül,İl Başkanı Av. Bahri Caner Özturan ve teşkilatın katılımıyla görkemli bir şekilde açılan lokal'de konuşma yapan AK Parti Belediye Başkan Adayı Av. Ekrem Olgaç, seçime iddialı bir şekilde gireceklerini belirtti. 

AK Parti Siirt Belediye Başkan adayı Av. Ekrem Olgaç, seçim lokallerini açtıklarını ve tüm vatandaşların teveccühünü beklediklerini söyledi.

Yaptıkları ve yapacakları hizmetleri vatandaşlara anlatacaklarını dile getiren Olgaç, "Seçim çalışmalarımız Siirt'in dört bir yanında devam edecek." ifadesini kullandı.

olgaç,Siirt’in her köşesine hizmet götürmek için talibim. Sizlerle birlikte daha güçlüyüz. Gururla ve azimle başaracağız. İnsan odaklı projelere hizmet vereceğiz. Hizmet ve eser belediyeciliği yapacağız. İlimizin ihtiyaçlarını biliyoruz ve 5 yıldır sokaklarda olduğunu ve sokağın nabzını iyi bildiğini belirterek, Siirt'i AK belediyecilikle tanıştıracaklarını söyledi.

AK Parti Milletvekili Mervan Gül de seçim lokalinin ilimize, partimize hayırlara vesile olmasını diledi.

AK Parti Yeni Mahalle Turan Beyazıt Caddesi Kadın lokalin açılışına, AK Parti Milletvekili Mervan Gül, AK Parti Siirt Belediye Başkan adayı Av. Ekrem Olgaç, eşi Şilan Olgaç,AK Parti İl Başkanı Av. Bahri Caner Özturan, Merkez İlçe Başkanı Hikmet Ekin, Kadın Kolları Başkanı Av. Betül Tuğba Mavi, BBP İl Başkanı Bahattin Mergen ve eski il başkanı Bayram Kızılay katıldı.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.