Bu haber kez okundu.

AK Parti Siirt Belediye Başkan Adayı Ekrem Olgaç'tan Kadın Taziye Evleri Projesi
banner229

Ekrem Olgaç, AK Parti Siirt Belediye Başkanı Adayı olarak göreve gelmem halinde hayata geçireceğim bir projeyle kadınlarımıza destek olmayı amaçlıyoruz.
Bu kapsamda ilimiz genelinde belirlenecek noktalarda sadece kadınlarımıza ait kadın taziye evleri yapmayı planlıyoruz.

Kadın taziye evleri projesinin amacı, kadınlarımıza zor zamanlarında destek olmak ve onların ihtiyaç duyduğu duygusal ve psikolojik desteği sağlamaktır.
Bu evlerde sadece kadınlara özel bir ortam yaratılacak ve onların rahatça bir araya gelip destek alabilecekleri bir alan sunulacaktır.

Proje hakkında açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Adayı Ekrem OLĞAÇ , "Toplumsal duyarlılıkla geliştirdiğimiz bu projemizle, kadınlarımızın zor zamanlarında yanlarında olmayı ve destek olmayı amaçlıyoruz.
Kadın taziye evleri, kadınlarımızın duygusal ihtiyaçlarını karşılamak ve onlara güvenli bir ortam sunmak adına önemli bir adım olacaktır" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.