Bu haber kez okundu.

AK Parti Siirt Belediye Başkan Adayı Ekrem Olgaç'tan Engellilere Destek
banner229

AK Parti Siirt Belediye Başkan Adayı Ekrem Olgaç, Engelli vatandaşlarımıza yönelik önemli bir destek projesini hayata geçireceğiz.
Bu projemiz kapsamında, özel gereksinimli vatandaşlarımızın yaşama katılımlarını artırmak amacıyla akülü sandalye temini sağlayacak ve bakım-onarım atölyesi kuracağız.

Akülü Sandalye Temini: Engelli vatandaşlarımızın günlük yaşamda daha bağımsız olmalarını sağlamak amacıyla akülü sandalye temini gerçekleştireceğiz. Bu sayede, engelli bireylerimiz daha aktif bir yaşam sürdürebilecekler.

Bakım-Onarım Atölyesi: Ayrıca, bu akülü sandalyelerin bakım ve onarımlarını ücretsiz olarak yapabilecekleri bir atölye kuracağız.
Bu sayede, engelli bireylerimiz her zaman bakım ve onarım hizmetlerine erişebilecekler ve araçlarını uzun süre sağlıklı bir şekilde kullanabilecekler.

Bu projelerle, engelli vatandaşlarımıza destek olmanın yanı sıra, onların yaşam kalitesini artırmayı ve toplumsal yaşama daha etkin bir şekilde katılmalarını sağlamayı hedefliyoruz.

Detaylı bilgi için www.ekremolgac.com.tr adresimizi ziyaret edebilirsiniz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.