Bu haber kez okundu.

AK Parti Siirt Belediye Başkan Aday Adayı İş İnsanı Mehmet Emin Şenyüz İddialı
banner229

31 Mart 2024’te yapılacak olan yerel seçimlerde AK Partiden Belediye Başkan aday adayı olan İş İnsanı Mehmet Emin Şenyüz, “Halka hizmet hakka hizmet” anlayışıyla belediyede hizmet vereceklerini ve her şeyin şeffaf olacağını söyledi.

Her kesimle iç içeyim ve herkesin adayı olacağını belirten Mehmet Emin Şenyüz, Hizmet belediyecilik anlayışını şiar edip vatandaşlarımın arasında ayrım yapmaksızın hizmetkarı olacağım. Bu anlayışta biri olduğumu herkes görmüş ki her kesimin desteğini alarak müracaatta bulundum.

Siirt’te yaşayan biri olarak Siirt’in sorunlarını bildiğini Medya Siirt Genel Yayın Yönetmeni Turan Koyuncu’ya anlatan Mehmet Emin Şenyüz şunları söyledi; “Güven sizden hizmet bizden diyerek AK Parti’den Siirt belediye başkanı aday adayı başvurusunda bulunarak tüm Siirt halkının problemlerini büyük küçük demeden çözmek için yola çıktım.

Hemşehrilerimin hiçbir talebini göz ardı etmeden hak ettikleri üst düzey hizmeti ve yönetimi sağlamak için çalışmaya hazırım. İlimizi sosyal-kültürel ve ekonomik anlamda daha ileri taşımak için güçlü, güvenilir kadroyu kuracağımdan ve tüm bilgi birikimimi ortaya koyacağımdan emin olabilirsiniz.

AK Parti Siirt Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Emin Şenyüz "adaylık verilmesi halinde ve kazanması halinde belediye de Hz. Ömer’in adaletini getireceğini söyleyerek, özellikle Peynirciler Çarşısını kuracaklarını ve peynircilerin daha modern bir yerde satış yapmalarını sağlayacağını yeni kasaplar Çarşısı kurarak kasapları tek çatı altında toplayacakları ayrıca TOKİ ile görüşüp yeni toki konutları yapacaklarını ve en önemlisi Kentsel dönüşümü başlatacaklarını ve daha bir çok projeyi hayata geçireceğini söyledi.

AK Parti teşkilatımız uygun görür ve aday gösterirse, Siirt AK Parti Belediye başkanlığı için aday adayıyım.Güzel Siirt'ime ve tüm mahallerimize canla, başla,özverili,samimiyet ve tevazu ile AK Parti belediyeciligıni en güzel şekilde icra edeceğim."

İş İnsanı Mehmet Emin Şenyüz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın belediyecilik anlayışını şiar edinerek bu göreve talip olduğunu, birlik beraberlik içinde aday adayı olan arkadaşlarıma da başarılar diliyorum. Kazanan Siirt olsun. Tüm hemşehrilerimin kıymetli dua ve desteklerini bekliyorum.”Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.