Bu haber kez okundu.

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Öner Geyik’in 30 Ağustos Mesajı
banner229

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Öner Geyik 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Geyik mesajında şu görüşlere yer verdi: "Milletimiz tarihin her döneminde hür ve bağımsız yaşamıştır. Mevzu bahis hürriyetimiz olduğunda, hiç bir zaman kanımızı ve canımızı vermekte tereddüt etmemiş bir ceddin torunlarıyız. Özgürlük ve bağımsızlık için nice mücadeleler vermiş, sayısız başarılar kazanmış milletimizin tarihimize kazıldığı büyük zaferlerden biri de 30 Ağustos'tur.

Malazgirt'te, Çanakkale'de, 15 Temmuz'da ve nice cenk meydanında muzaffer olan milletimiz bundan tam 99 sene önce de 30 Ağustos 1922'de tarihe hürriyetimize göz dikmiş düşmana dersini vermiştir. Tarihimizdeki zaferler, bugünlerimiz ve geleceğimiz için bizlere cesaret vermektedir.

Vatanımızın bütünlüğü ve milletimizin hürriyeti için canlarını veren tüm aziz şehitlerimizi, kahraman gazilerimizi rahmet ve minnet anıyor, 30 Ağustos Zafer Bayramımızı kutluyorum."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.