Bu haber kez okundu.

AK Parti Kurtalan İlçe Başkanı Haşim Karaatay 150 Aileye Gıda Yardımında Bulundu
banner229

AK Parti Kurtalan İlçe Başkanı Haşim Karaatay; yeni tip koronavirüs (Kovid - 19) salgını nedeniyle evinden çıkamayan 65 yaş üstü vatandaşlar ile kronik rahatsızlığı bulunan ihtiyaç sahibi 150 aileye yardımda bulundu.

AK Parti Kurtalan İlçe Başkanı Haşim Karaatay; yaptığı açıklamada, İhtiyaç sahibi ailelere ulaşarak destekte bulunduklarını belirterek,  Kısa bir sürede 150 ailemize ulaştık. Vatandaşlarımızın yanındayız. Gün birlik ve berberlik günüdür. İhtiyaç sahiplerine yönelik gerçekleştirdiğimiz bu çalışmada katkı ve emeklerinden dolayı iş adamı hemşerimiz Ekrem Bingöl'e teşekkür ediyorum." Dedi.

İçinde bulunulan süreçte daha hassas davrandıklarını ifade eden Karaatay, şunları belirtti:"Özellikle Kovid - 19 salgını sebebiyle evlerinden çıkmayan 65 yaş üstü kişilerle kronik rahatsızlığı bulunan ihtiyaç sahibi ailelerin talebini değerlendiren çalışmalar yaptık.

İlçe teşkilatımız bünyesinde oluşturulan ekiplerle bizlere ulaşan talepleri alıp evlerinden çıkamayan ihtiyaç sahibi 150 aileye gıda kolisi ulaştırdık. Aile fertlerini de saydığımızda 750 kişiye yardımda bulunduklarını söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.