Bu haber kez okundu.

AK Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olgaç’tan Aşı Çağrısı
banner229

AK Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olgaç salgınla mücadelenin aşı olmaktan geçtiğini belirtti ve Siirtlileri aşı olmaya davet etti.

Başkan Olgaç, Dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan Covid-19 salgınından en hızlı şekilde kurtulup daha sağlıklı yarınlar için aşı sırası gelmiş olan siz değerli halkımızı bulunmuş olduğu il, İlçe ve beldelerdeki  sağlık kuruluşlarına aşı yapmaya davet ediyoruz.

AK Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olgaç, biz Siirtli insanlarımızdan, gençlerimizden şunu istiyoruz; lütfen aşılarını olsunlar, ne kadar çok aşılama olursa o kadar bu illete yakalanmama oranı düşüyor.
Sağlık Bakanımız Dr. Fahrettin Koca tarafından yapılan vaka sayılarında artış yaşandığını ve bu vaka sayısının düşmesi aşı olmaktan geçtiğini söyledi. Sevgili gençler,sevgili vatandaşlarım: aşı olun, aşı olduğunuz takdirde sağlıklı oluruz ve hep birlikte bu Covid-19 illetini yeneriz.

Hep beraber aşı olma hususunda ülkemizi ve ilimizi ilk sıralarına çıkalım. Sağlığımız için, geleceğimiz için, birbirimize olan sorumluluğumuz için. Hep birlikte inşallah devletimizle, milletimizle inşallah bu illeti yeneceğiz.” İfadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.