Bu haber kez okundu.

AK Parti Heyetinden Vali Hacıbektaşoğlu’na Hayırlı Olsun Ziyareti
banner229

AK Parti heyeti, Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Zonguldak iline Vali olarak atanan Vali/Belediye Başkan vekili Osman Hacıbektaşoğlu’nu ziyaret ederek yeni görev yerinde başarılar dilediler,

AK Parti Siirt Milletvekili Mervan Gül, AK Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olgaç, İl Genel Meclis Başkanı Cangir Bayram, Şirvan Belediye Başkanı Necat Cellek, Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan, Tillo Belediye Başkanı İdham Aydın, Beğendik Belde Belediye Başkanı Görgin Özdemir, Atabağı Belde Belediye Başkanı Tayyar Lale, Veysel Karani Belediye Başkanı Murat Akgün ve Kayabağlar Belediye Başkanı Salim Seven ile birlikte Vali Osman Hacıbektaşoğlu’nu ziyaret ederek, yeni görev yeri olan Zonguldak'ta başarılar dilediler. 

AK Parti Siirt Milletvekili Mervan Gül, Zonguldak Valisi olarak atanan Vali Hacıbektaşoğlu’na görev süresince yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, başarılar diledi.

AK Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olgaç ta, ilimizden ayrılacak olan sayın Valimize ilimizde yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür eder, yeni görev yerinde milletimize hizmet yolunda kendilerine başarılar diledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Aydın karacan 12 ay önce

Vali gerçekten siirtte çok büyük hizmetler yaptı sular akmıyor kurtalan yıolu birmedi belediye zabıtaları gerçekten güres caddesini iyi turluyor kaldırım işgalleri mükemmel umarım bu başarıyıda gideceği yerden göstersin ama orada österemz orası siirt değil,