Bu haber kez okundu.

AK Parti Bursa Milletvekili Hemşehrimiz Muhammet Müfit Aydın Kosova’da, Gazze’de Yaşanan Katliama Değindi
banner229

AK Parti Bursa Milletvekili hemşehrimiz Muhammet Müfit Aydın, Kosova’da Uluslararası Parlementerlerin katıldığı “Çevre” temalı konferansın sonunda Gazze’de yaşanan katliama değindi.

Milletvekili Aydın yaptığı konuşmada; "Sabahtan beri çok güzel konulara değiniyoruz,ancak şöyle bir eksiğimiz yok mu diye kendi kendime soruyorum ve bunu sizinle paylaşmak istiyorum.

Bizde bir atasözü vardır.”İnsanı yaşat ki devlet yaşasın”. Ben şöyle diyorum insanı yaşat ki dünya yaşasın.Dünyanın şu anda belirli bir bölgesinde çocuklar,kadınlar ölüyor. Ve Avrupa buna çok sessiz, Amerika çok sessiz,ben bu çocukların sivillerin kim olursa olsun ben onun şahsında kimliğinde değilim.ama bunların ölümüne bu kadar müsaade eden bir dünyayı doğrusu affedemiyorum.

Niçin biliyormusunuz, eğer siz bu kadar çevreyi toparlarsak, düzeltirsek çocuklar insanlar canlılar olmadıktan sonra ne mana ifade eder? Bir tek soru soracağım ne kadar çocuk ölmesi lazım ki Avrupa Birliği konuşsun, Amerika konuşsun teşekkür ediyorum." İfadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.