Bu haber kez okundu.

AK Parti Belediye Başkan Adayı Ekrem Olgaç’tan Siirt TSO’ya Ziyaret
banner229

Seçim çalışmaları kapsamında AK Parti Siirt Belediye Başkan Adayı Av.Ekrem Olgac, AK Parti İl Başkanı Av.Bahri Caner Özturan, Merkez İlçe Başkanı Hikmet Ekin, Kadın Kolları Başkanı Av.Betül Tuğba Mavi ve beraberlerindeki heyet, Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Vekili Fuat Özgür Çalapkulu’yu ziyaret ettiler.

AK Parti heyeti önce Siirt TSO çalışanlarını ziyaret ederek, desteklerini istedi.

AK Parti Siirt Belediye Başkan Adayı Av.Ekrem Olgaç, daha sonra Siirt TSO Başkan Vekili Fuat Özgür Çalapkulu’ya yapacağı çalışmalar ve projeler hakkında bilgi verdi.

Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Vekili Fuat Özgür Çalapkulu da nazik ziyaretleri dolayısıyla kendilerine teşekkür ederek, seçimlerde kendilerine başarılar diledi.

Ziyarette Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Ömer Özer, Genç Girişimciler Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Yafez Turhan, Genel Sekreter Başar Taner ve Derya Çengel Arpacı’da hazır bulundu.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.