Bu haber kez okundu.

AK Parti Belediye Başkan Adayı Ekrem Olgaç'tan İçme Suyu ve Atık Su Arıtma Tesislerinde Kapasite Artışı ve Şehir Kapısı Projesi
banner229

AK Parti Belediye Başkan Adayı Ekrem Olgaç,Şehrimizin altyapısını güçlendirmek ve çevresel sürdürülebilirliği sağlamak için önemli adımlar atacağız.
Bu kapsamda, içme suyu ve mevcut atık su arıtma tesislerimizin kapasitelerini artırmak amacıyla projelerimizi hayata geçireceğiz.

İçme Suyu ve Atık Su Arıtma Tesislerinde Kapasite Artışı: İçme suyu temini ve atık su arıtma işlemlerinde kapasite artışı sağlayarak, şehrimizin su ve çevre yönetimini güçlendireceğiz .

Bu sayede, daha temiz bir çevre ve sağlıklı içme suyu kaynaklarına erişim sağlamayı hedefliyoruz.

Şehir Kapısı Projesi: Şehrimize modern bir giriş noktası kazandırmak amacıyla yeni bir Şehir Kapısı Projesi başlatacağız. Bu proje ile şehrimizin giriş çıkışlarını düzenleyerek, estetik ve işlevsel bir görünüm sağlayacak, şehrimizin kimliğini yansıtacak bir giriş kapısı inşa edeceğiz.

Bu projelerle, Şehrimizin altyapısını güçlendirirken, çevresel sürdürülebilirliğe katkı sağlamayı ve yaşam kalitesini artırmayı hedefliyoruz. Detaylı bilgi için www.ekremolgac.com.tr adresimizi ziyaret edebilirsiniz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.