Bu haber kez okundu.

AK Parti Belediye Başkan Adayı Av. Ekrem Olgaç’tan Teşekkür Mesajı
banner229

31 Mart mahalli idareler seçimlerinde AK Partiden Belediye Başkan Adayı Av. Ekrem Olgaç teşekkür mesajı yayınladı.

Av. Ekrem Olgaç yayınladığı mesajında; “Kıymetli hemşehrilerim, gönüldaşlarım, dava arkadaşlarım: bizi Siirt'e hizmetkar olmaya namzet gösteren başta sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN'a ve Partimizin değerli kurullarina şükranlarımı arz ediyorum.
Bu kutlu yola çıkmak istememizin en temel gayesi; halkımıza hak ettiği belediyecilik hizmetleri ile birlikte yasanabilir,temiz huzurlu bir kent oluşturabilmek gayesiydi.

31 Mart'ta ülkemiz ve şehrimiz adina bir demokrasi şöleni gerçekleşmiştir. Herkes özgür iradesini sandığa taşımış ve seçimler neticelenmiştir. Sandıkların açılmasından sonra kazanan/ kaybeden fark etmeksizin tüm kesimlerin sağduyu içerisinde sonuçlan karşilamasi memleketimiz adına önemli bir kazanımdır.
Bu demokratik kültürümüzün bir nişanesidir. Kiymetli Siirt halkı, Siirt Belediye Baskanliği seçimini kazanan DEM Parti adayları Sayin Sofya ALAGAŞ ve Sayın Mehmet

KAYSi'yi tebrik eder, sehrimize hak ettiği şekilde hizmet etmelerini temenni ederim. 

Seçim çalışmaları sırasında bizlerden desteğini esirgemeyen Teşkilat mensuplarımıza, aileme. ilimizin değerli büyüklerine,dava arkadaşlarımıza ve bizi bu yolda yalnız bırakmayan hemşehrilerime; seçim sürecinde davamızın başarısı icin mesai mefhumu olmaksızin çalışan ekibime yürekten teşekkür ediyorum. Tüm Siirt halkına saygı ve hürmetlerimi sunuyorum.”İfadelerini kullandı. 

AV.EKREM OLĞAÇ

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.