Bu haber kez okundu.

Afetevleri Mahallesi Bayan Muhtar Adayı Ayşe Hülya Özyeşil İddialı
banner229

Siirt’te Afetevleri  Mahallesi’nin bayan muhtar adayı Ayşe Hülya Özyeşil , kadınların her alanda olduğu gibi üretkenliğini, girişimciliğini, başarısını mahalle sakinlerinin hizmetine sunmak istediğini söyledi.

Kadınların ev ve iş yaşamındaki başarısını yerel yönetimlerde de bir anne titizliği ve şefkati ile başaracağıma inancıyla mahalle sakinlerinin oylarına talip olduğunu vurgulayan Ayşe Hülya Özyeşil, “Yerel seçimlere 34i gün kaldı. Bu seçimlerde  bizler yerel yöneticimizi seçeceğiz benimde mahalle sakinlerinden biri olduğum mahallemizin muhtarlığına Ayşe Hülya Özyeşil olarak talibim .

Gün geçtikçe büyüyen mahallemizin okul, sağlık ocağı, semtpazarı gibi acil ihtiyaçları var . Ulaşım, park,bahçe  sıkıntılarımız var .

Muhtarlık özveri ister ve halka hizmet için yapılır. Muhtarlık ticarethane gibi görülmemelidir. Muhtar fırsat buldukça kendi mahallesine kayıtlı tüm cadde, sokak, çıkmaz sokaklar dahil dolaşmalı eksikleri mahalle sakinleri ile tespit edip not etmeli ve gerekli yerlere bildirmelidir . Bu sebeple çözüm noktasında takipçi olmak ve yaşam alanlarımızın kalitesini yükseltmek adına aday oldum. Ben değil biz anlayışı ile hareket edip, mahallemiz için bir fazlasını yapmaya çalışacağım” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.