Bu haber kez okundu.

AÇIK TEŞEKKÜR, DUA VE YÜREKTEN ALKIŞ!
banner229

Ülkemizin  yardım amacıyla kurulmuş en önemli sivil toplum kuruluşlarından birisi olan Deniz  Feneri Derneği Siirt temsilciliği boş durmuyor.

Geçtiğimiz aylarda görev yapan geçici giyim mağazasında 5 bin civarında yardıma muhtaç vatandaşa giysi yardımında bulunan derneğin yardım çalışmaları aralıksız bir şekilde devam ediyor.

Deniz Feneri Siirt il temsilcisi Murat Acır, ”İyilik Hareketi DENİZ FENERİ DERNEĞİ’nin yönetimine, çalışanlarına, gönüllülerine, bağışçılarına yürekten teşekkürler. Siirt’te açtıkları gezici mağazada 1150 aile 6.250 ihtiyaç sahibi fert giydirildi.

 625 aileye gıda yardımı yapıldı. 11 okulda ihtiyaç sahibi öğrenciler giydirildi ve kırtasiye desteği verildi. 9 Kur’an kursunun talebelerine giyim yardımı yapıldı. 145 yetim aileye nakdi yardım yapıldı.

Bu çalışmalarda desteklerini bizden esirgemeyen Valimiz Sayın Osman Hacıbektaşoğlu beyefendiye, MİM Fikir ve Düşünce Platformu başkanımız Sayın Fatih Sevgili hocamıza,deniz feneri derneği yönetim kurulu üyesi Nurettin Ertemel beyefendiye, Özel Umut rehabilitasyon müdürlüğüne, İlim Yayma Cemİyeti, SadakaTaşı Derneği, Özel İdare Genel Sekreteri ve Tesis Müdürlüğüne, gönlünü ve iş yerini bize açan Muhsin Kebapçı beyefendiye ve bu değerli hizmete destek olan herkese teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.