Bu haber kez okundu.

44. Bölge Eczacı Odası Siirt İl Temsilciliği Özel Siirt Hayat Hastanesini Tercih Etti
banner229

44. Bölge Eczacı Odası Siirt İl Temsilciliği ile Özel Siirt Hayat Hastanesi arasında kurumsal anlaşma yapıldı.

İlimizde bulunan bütün eczaneler çalışanları ( eczacı, kalfa, personel) eş çocuk ve anne baba olmak üzere Özel Siirt Hayat Hastanesinin bütün sağlık hizmetlerinden özel indirimli faydalanacak.

Özel Siirt Hayat Hastanesi Müdürü Necmettin Fırat “ Özel Siirt Hayat Hastanesi’nin daima gelişmekte olan yapısıyla sadece Siirt halkına değil çok daha geniş kitlelere hizmet verdiğini ve bu doğrultuda yapılan sözleşme ile tüm Siirt ili ve ilçelerindeki Eczacı ve eczane çalışanlarını kapsayacak şekilde bir sağlık protokolü anlaşması yapmış olmaktan gurur duyduklarını ayrıca 44. Bölge Eczacı Odası Siirt İl Temsilciliği Özel Siirt Hayat Hastanesini  tercih ettikleri için teşekkürlerini iletti”.

44. Bölge Eczacı Odası Siirt İl Temsilciliği; “ Özel Siirt Hayat Hastanesi kurumsal kimliği oturmuş, deneyimli hekim kadrosuna sahip ve tıbbi donanımı ile hastaların tüm ihtiyaçlarına profesyonel bir şekilde cevap verebilecek bir kurum olması ve oda olarak böyle bir anlaşma yapmış olmaktan mutluluk duyuyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.