Bu haber kez okundu.

30 Kez Kan Bağışında Bulunan Siirt Cumhuriyet Başsavcısı  Sarıca’ya Gümüş Madalya ve Beratı Verildi
banner229

Türk Kızılay Siirt Şubesi tarafından hayata geçirilen kan bağışı kampanyası çerçevesinde Siirt Adliyesinde kan bağışı standı oluşturuldu.
Siirt Adliyesinde düzenlenen kan bağışı kampanyasına Siirt Cumhuriyet Başsavcısı Tuğan Sarıca öncülüğünde, savcı, hakim ve personel katılım sağlandı. Siirt Türk Kızılay Şube Başkanı Nihat Altunç, 30'ncu  kez kan bağışında bulunan Siirt Cumhuriyet Başsavcısı Tuğan Sarıca'ya gümüş madalya ve beratı takdim edildi.  
Başsavcı Sarıca, bir ünite kanın üç can kurtarabileceğini belirterek, "Kan bağışı önemlidir. Kan bağışlayarak hem insanlığın rızasını alacağız hem de memleketimize, milletimize sahip çıkmış olacağız. Ben de kendim kan bağışlayarak bu vazifeyi yapmanın mutluluğunu içerisinde hissediyorum" dedi.
Türk Kızılay Siirt Şube Başkanı Nihat Altunç ise etkinlik kampanyasında yaptığı konuşmada Siirt Cumhuriyet Başsavcısı Tuğan Sarıca'ya kan bağışına yönelik ilgi ve destekleri dolayısıyla teşekkür etti.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.