Bu haber kez okundu.

Zeynep Hatun Meslekî ve Teknik Anadolu Lisesi Yıl Sonu Sergisi Düzenledi
banner229

İl Millî Eğitim Müdürü Deniz Edip, Zeynep Hatun Meslekî ve Teknik Anadolu Lisesinde düzenlenen sene sonu sergisine katıldı.

Okulun öğrenci ve öğretmenleri tarafından sene boyunca yapılan faliyetler, yapılan etkinlikler ile katılımcıların beğenisine sunuldu.

Okulun konferans salonunda saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan etkinlik, öğrencilerin çeşitli gösterileri ile devam etti.

Konferans salonunda bir konuşma yapan İl Millî Eğitim Müdürü Deniz Edip, mesleki eğitimdeki dönüşümden bahsederek yapılan çalışmaların önemine vurgu yaptı. Konferans salonunda yapılan brifing sunumları ve gösterilerin ardından okulun bahçesinde öğrenciler tarafından hazırlanan projeler incelendi.

Proje standlarını tek tek ziyaret eden İl Müdürü Edip, öğrenciler ile sohbet ederek yapılan çalışmalardan ötürü öğrenci ve öğretmenleri tebrik etti.

Sergi, okulun öğrencilerinin unutulmaz halk oyunları gösterisi ile sona erdi. Okulun sene sonu sergisine İl Millî Eğitim Müdürü Deniz Edip, İl Millî Eğitim Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri, öğretmen, öğrenci ve çok sayıda veli katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.