Bu haber kez okundu.

Siirt’te Lütfü Öztanık, Ögrencilere Yardım Geleneğini Bozmadı
banner229

Siirt Haşim Öztanık ilkokulunda 700 öğrenciye spor ayakkabısı yardımının dağıtımı yapıldı.
Siirtli iş adamı Haşim Öztanık adına ailesi tarafından yaptırılan okulda oğlu Lütfü Öztanık tarafından geleneksel hale getirilen yardım bu yılda gerçekleştirildi.
Okulda düzenlenen törende konuşan Okul müdürü Mustafa Demir, Lütfü Öztanık’ın her yıl öğrencilere değişik yardımlarda bulunduğunu belirterek bu hareketin diğer iş adamlarına örnek olması gerektiğini belirtti.

Demir,  “Lütfü Öztanık tarafından her sene öğrenci mevcuduna göre yardım yapılıyor. Okul kurulduğu günden beri her öğrenciye çeşitli hediye ve yardımlar yapılmaktadır.

Zengin fakir gözetmeksizin her sene gelen yardımları takdim ediyoruz Lütfü Öztanık’ın diğer bütün işadamlarımıza örnek olmasını temenni ediyorum.” ifadelerini kullandı.
Okul Müdürü Mustafa Demir, iş adamı Lütfü Öztanık’ın her yıl kendilerini aradığını ve ihtiyaca göre; çanta, kırtasiye malzemesi, bot, mont veya benzeri bir yardımı ayırım yapmaksızın bütün öğrencilere gönderdiğini ve bu yılda 700 öğrenciye spor ayakkabısı gönderdiğini belirterek kendisine teşekkür etti.
iş adamı Lütfü Öztanık tarafından gönderilen 700 Spor ayakkabısı İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şubeden gelen polisler tarafından öğrencilere dağıtıldı.

Çocuklarda duydukları memnuniyeti dile getirdiler.












Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.