Bu haber kez okundu.

OSMAN ÖREN’DEN BAKAN SELÇUK’A ZİYARET
banner229

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’u makamında ziyaret etti. Ziyarette, ilimizde devam eden ve planlanan projelerle ilgili değerlendirmelerde bulunuldu.

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; Milli Eğitim Bakanımız Sayın Ziya Selçuk’u ziyaret edip İlimizin eğitimi ile ilgili projeleri anlattık.

Devam eden okul inşaatlarımızın acilen bitmesi için gerekli ödenek talebimizi ve gelecek seneki yatırımlar için desteklerini istedik..Kısa zamanda ilimizle ile ilgili çok güzel müjdeler olacak.. Siirt ve Baykan’a öğretmen evi talebimiz olumlu karşılandı.

Ören; Kıymetli öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin daha da güzel şartlarda eğitim ve öğretim faaliyetlerinde bulunabilmesi için var gücümüzle çalışmaya devam ettiklerini belirterek,ilimize göstermiş olduğu hassasiyet, ilgi, alaka ve desteklerinden dolayı Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’a teşekkür etti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.