Bu haber kez okundu.

Milli Eğitim Müdürü Edip, Yıkılan Okulların Yapımına Yakında Başlıyoruz
banner229

Siirt İl Milli Eğitim Müdürü Deniz Edip, kentte yıkılan okulların son durumu hakkında bilgi verdi.

Kent genelinde ihtiyaca cevap vermediği ve depreme dayanıklı olmaması nedeniyle yıkılan birçok okulun yapımının tamamlandığını bildiren Edip, bir kısmının yapımına devam edildiğini ve diğer kısmının da en yakın zaman zamanda yapımına başlanacağını belirtti.

Edip, şöyle konuştu:"Son dönemdeki artan fiyatlardan kaynaklı kısa bir gecikme söz konusu, o da resmî gazetedeki son açıklama ile fiyat farklarının verileceği haberi ile tekrar hızlı bir şekilde süreç devam edecektir. Yeniden ihaleye çıkmak için Hazine maliye bakanlığının onay vermesi gerekiyor, bunun için tüm hazırlıklar yapıldı. Hazine ve Maliye Bakanlığından onay bekliyoruz."

Edip, yıkılan okullar nedeniyle eğitimi aksatmamak için üstün mücadele sarf ettiklerini ve öğrencilerin eğitimi aksatmayacaklarını belirtti. Okulların son durumunu yakından takip ettiklerini ifade eden Edip, yıkılan tüm okulların en kısa sürede eğitim ve öğretime yenilenerek açılacağını kaydetti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.