Bu haber kez okundu.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, "Ziya Öğretmen İle Eğitim Buluşmaları" Kapsamında İlimizdeki Öğretmenlerle Buluştu
banner229

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, "Ziya Öğretmen ile Eğitim  Buluşmaları" kapsamında ilimizde görev yapan meslektaşlarıyla video konferans yöntemiyle bir araya geldi.

Çevrimiçi meslektaş buluşmasına öğretmenler canlı olarak katılırken, binlerce öğretmen de Youtube kanalından canlı yayını takip etti. Siirt'teki buluşma, İl Millî Eğitim Müdürü Deniz Edip'in karşılama konuşması ile başladı. Edip, tüm meslektaşları adına Bakan Selçuk'a "Hoş geldiniz" dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü Deniz Edip, "Eğitim Buluşmaları" kapsamında Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk ile Siirtli öğretmenlerin buluşmasından onur duyduğunu belirten Edip, Siirt'te yapılan eğitim faaliyetleri ve projeler hakkında bilgiler verdi.

Karşılama konuşmasının ardından ilimizde görev yapan müzik öğretmenleri, Siirt yöresine özgün olan "Siirtliyiz Ezelden" türküsünü seslendirdi. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, öğretmenler ile sohbet ederek öğretmenlerin sorun ve taleplerini dinledi.

Bakan Selçuk, verdiği bilgilerden dolayı İl Millî Eğitim Müdürü Deniz Edip'e teşekkür ederek canlı yayına katılan öğretmenlerle tek tek sohbet etti.

Öğretmenler, öğrenciler için hazırladıkları projeleri ve yaptıkları çalışmaları anlattılar. Verdikleri emeklerden dolayı öğretmenlere teşekkür eden Selçuk, "Gönülden verdiğiniz destekler bu ülkenin geleceği için, çocukların mutluluğu için hayra vesile olacak inşallah.

Hepimizin yaptığı işin, gösterdiği çabanın ne kadar kutsal olduğunu ve Allah rızası için bu ülkenin bu çocuklarına yardım etmenin, destek olmanın, işimizi hakkıyla yapmanın özel bir şey olduğunu hepimiz hissediyoruz.

Sizlerin ve çocuklarımızın mutluluğu, sağlığı için bin kere düşünüp bir kere yapıyoruz. Bizler sizlere inanıyoruz, sizlerin orada olmanız bizim güvenimizi artırıyor." dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.