Bu haber kez okundu.

İbrahim Hakkı Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinde Esma-ül Hüsna Köşesi
banner229

Siirt'te resim öğretmeni Serkan Akkuş, görev yaptığı okulun koridorunda Esma-ül Hüsna köşesi oluşturdu.

İbrahim Hakkı Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinde görev yapan Akkuş'un, strafor üzerinde kabartma tekniğini kullanarak hazırladığı tabloların yer aldığı sergi açıldı.

İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Fethi Suay, burada yaptığı konuşmada, öğrencilerin desteğiyle yapılan hat sanatı çalışmalarının birbirinden değerli olduğunu belirterek, "Esma-ül Hüsna ile ilgili okulda bir köşe oluşturuldu. Oldukça anlamlı olan bu köşe, çok güzel hazırlanmış." dedi.

Resim öğretmeni Akkuş, daha önce de 15 Temmuz gecesi Fetullahçı Terör Örgütünün darbe girişimine karşı vatandaşların gösterdiği kahramanlığı, hazırlayıp okul duvarlarına astıkları tablolara yansıttıklarını söyledi.

Okulun koridorunda "Esma-ül Hüsna bahçesi" oluşturduklarını belirten Akkuş, "Allah'ın 99 isminin gökten yağmur damlalarıyla indiği bir bahçe oluşturduk. Bu bahçede güneş, bulut, kuş ve yağmur damlalarının yanında çiçekleri de kullandık. Oluşturduğumuz bu bahçeyi ışıklandırdık." dedi.

Okul Müdürü Mehmet Munir Benek de Akkuş rehberliğinde yapılan çalışmaların okulu süslediğini kaydetti.

Açılışa, Vali Mustafa Tutulmaz, Vali Yardımcısı Bünyamin Kuş ile İl Emniyet Müdürü Mustafa Tokyay da katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.