Bu haber kez okundu.

Yönetim Kesenin Ağzını Açtı, Sporculara Süper Prim Sözü
banner229

Siirt İl Özel İdaresi Spor Kulübü Yönetim Kurulu toplantısı gerçekleşti. Siirt İl Özel İdaresi Spor Kulübü Tesislerinde gerçekleşen toplantı takım Onursal Başkanı Vali Ali Fuat Atik Başkalığında gerçekleşti.

Gerçekleşen toplantıya Siirt İl Özel İdaresi Spor Kulübü Başkanı Hıfzullah Canpolat, Yönetim Kurulu Üyeleri;  Cangir Bayram, Servet Ekinci, Ayhan Karanfil, Nedim Tekin, Lokman Özcan, Fevzi Tarlak ve Fatih Kara katıldı. 
Siirt İl Özel İdaresi Spor Kulübü yönetimi ile bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadığını belirten Siirt Valisi Ali Fuat Atik, takımın şampiyonluk yolunda olduğunu ve Allah’ın izni ile şampiyon olacaklarını açıkladı.

Siirt İl Özel İdare Spor takımının bu seviye gelmesinde yoğun bir mesai harcadıklarını açıklayan Kulübün Onursal Başkanı  Vali Ali Fuat Atik, “Yönetimimizin destekleri ile bizler buralara kadar geldik. Devasa bir tesise kavuştuk.

3 Lig yolunda bizleri yalnız bırakmayan başta Siirt halkına ve daha sonra sizlere çok teşekkür ediyorum. Bildiğiniz üzere hafta sonu kendi saha ve seyircimiz önünde önemli bir maça çıkacağız. Bu kapsamda bizleri yalnız bırakmayacağını adım gibi biliyorum ve şimdiden sizlere teşekkür ediyorum” dedi. 
BU YÖNETİM BU TAKIM TARİHE GEÇECEK 
Yönetimden aldıkları destek ile Siirt İl Özel İdaresi Sporun başarı sağladığını hatırlatan Vali Ali Fuat Atik; “Allah’ın izni ile şampiyon olacağız ve bu şampiyonluğu hep birlikte kutlayacağız. Mardin maçı öncesi yapılması gerek çalışmalar için toplandık ve bu maçı kazanarak Siirt halkına armağan edeceğiz. Spor barıştır, kardeşliktir. Bizimde en büyük sloganımız bu olacaktır. Kardeşlik ve barış için bu maçı atlatacağız” dedi. 
VALİ ATİK VE YÖNETİM İDMANI ZİYARET ETTİ
Siirt İl Özel İdaresi Spor tesisinde düzenlenen Yönetim Kurulu Toplantısının ardından, Siirt İl Özel İdaresi Spor Kulübünün idmanını ziyaret eden takımın Onursal Başkanı Vali Ali Fuat Atik ve beraberindekiler, teknik heyet ve futbolculara moral ziyaretinde bulundular.
Mardin maçı öncesi yönetim ve futbolcular ile bir araya gelen Vali Ali Fuat Atik, “Bizler sizleri düşünüyoruz. Sizleri yönetimiz ile ziyaret etmek istedik. Herkes elini taşın adlına koyacaktır ve bizde sizlerden galibiyet bekliyoruz. Biz buna şehir olarak inandık ve bütün Siirtliler umudunu sizlere bağladı. Herkesin gündeminde Siirt Mardin maçı bulunmaktadır.

Pazar günü buraya gelecek on bin insanın yüzlerini güldürmek sizlerin elindedir. Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik, bu güne kadar ki mücadeleniz takdirin üstündedir. Sizleri zevkle izledik, siz bizim yüzümüzü güldürdünüz, Allah’ta sizlerin yüzlerini güldürsün. Bileğiniz hakkı ile anlınızın teri ile buralara kadar geldiniz, biz sizlerden galibiyet bekliyoruz” dedi. 
YÖNETİM; “SİZ BU MAÇI ALIN, BİZ GEREKİRSE ÇEKETİMİZİ SATARIZ” 
Siirt İl Özel İdaresi Spor ve Mardin Büyükşehir Başakspor maçı öncesi yönetim olarak takımı ziyaret eden Siirt İl Özel İdaresi Spor yönetimi, Cangir Bayram, Servet Ekinci, Ayhan Karanfil, Nedim Tekin, Lokman Özcan, Fevzi Tarlak ve Fatih Kara futbolculara seslenerek; “Şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerliyoruz.

Hepimiz elimizi taşın altına koyduk. Bu aşamaya gelene kadar başta Onusal Başkanımız Vali Ali Fuat Atik ve Kulüp Başkanımız Hıfuzllah Canpolat ile beraber yoğun bir mesai harcadık. Yönetim olarak sizlerden Mardin maçını kazanmanızı istiyoruz. Yeter ki bu maçı kazanın dileyin bizden ne dilerseniz. Bizler gerekirse ceketlerimizi satarız” dediler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.