Bu haber kez okundu.

VALİ ATİK; “ÇIKIN YÜREĞİNİZİ ORTAYA KOYUN”
banner229

Siirt İl Özel İdaresi Spor Tesislerinde, bir dönem Siirt YSE Spor takımında top koşturan ve büyük başarılara imza atan futbolcuları ağırlayan Siirt Valisi Ali Fuat Atik, Mardin maçı öncesi önemli açıklamalarda bulundu. 

Dönemin YSE Spor takımında top koşturan ve oynadıkları oyun ile Siirt’li taraftarların gönüllerinde taht kuran Yaşar Erten, Ahmet Kurt ve Nezir Erten ile bir araya gelen Vali Ali Fuat Atik; “Daha önce Siirt futboluna katkıda bulunan emektar futbolcu dostlarımız ile bir arada bulunmak bizleri mutlu etmiştir. Amacımız Siirt Sporu hak ettiği yere kavuşturmaktır ve Allah’ın izniyle kavuşturacağız” dedi. 

Siirt İl Özel İdare Spor’un hakkının 3.lig olduğunu ve bunun için büyük emekler verildiğini belirten Vali Ali Fuat Atik; “Malumunuz bu hafta sonu Mardin maçına çıkacağız.

Sevgili futbolcu arkadaşlarım bu maçın diğer maçlardan bir farkı yoktur. Spor sevgi ve kardeşliktir ve bu saygı çerçevesinde sahaya çıkacağız ve Allah’ın izniyle maçı kazanacağız. Çıkın yüreğinizi ortaya koyun ve maçı kazanın. 3 Lige çıkar isek bu takımı dağıtmayacağım” dedi.

BAŞKAN CANPOLAT; “BİZ BU MAÇI KAZANACAĞIZ
Corona Virüsünden dolayı Türkiye genelinde oynanacak futbol müsabakalarının seyircisiz oynanacağını belirten Siirt İl Özel İdaresi Spor Kulübü Başkanı Hıfzullah Canpolat futbolculara; “Onursal Başkanımız Sayın Valimiz ve Yönetimimiz ile kulübümüzü layık olduğu yere getirmek için büyük emekler verdik ve vermeye devam ediyoruz. İşin açıkçası yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. Hafta sonu kendi saha ve seyircimiz önünde Mardin Büyükşehir Başak Spor’u ağırlayacaktık. Ancak yaşanan Corona Virüsünden dolayı yapılacak olan maçımız seyircisiz oynanacaktır. Bunun bizleri yıldırmaması gerekir. Sayın Valimizin belirttiği gibi futbolcu kardeşlerim sahaya çıkacak yüreklerini ortaya koyacaktır. Son olarak oynanacak maç seyircisiz olabilir ancak tüm Siirtliler sizleri yakından takip edecek, kalben ve ruhen sizlerin destekçisi olacaktır, bundan şüpheniz olmasın. Bu gücü arkanızda her zaman hissedin, sahaya çıkın ve onlara layık olduğunuzu gösterin” diye seslendi.

YSE’Lİ FUTBOLCULAR; “BU MAÇI KAZANACAK GÜÇTEYİZ”

Yıllarını Siirt futbolunun başarısına adayan ve daha önce Siirt Spor’da Teknik Direktörlük yapan Yaşar Erten; “Futbolcularımızı ben, Ahmet Kurt ve Nezir Erten kardeşim ile beraber yakından takip ediyoruz. Oynadıkları oyun bizleri umutlandırıyor. Tüm yaşadığımız talihsiz olaylara rağmen, Siirt İl Özel İdare Spor’un, Mardin maçını rahatlıkla alacağına inanıyorum ve güveniyorum” dediler.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.