Bu haber kez okundu.

Vali Ali Fuat Atik; “Bu Yönetim Bu Kadro Tarihe Geçecek”
banner229

Vali Ali Fuat Atik, İl Emniyet Müdürü Saruhan Kızılay ile birlikte hafta sonu oynanacak olan Mardin Başak Spor maçı öncesi Siirt Atatürk Stadında incelemelerde bulundu.

Gençlik Spor İl Müdürü Hüsam Olgaç’tan bilgi alan Vali Atik, Pazar günü oynanacak olan Siirt İl Özel İdare Spor- Mardin Başak Spor maçında her türlü tedbir ve güvenliğin alındığını söyledi.

Vali Ali Fuat Atik, Pazar günü oynanacak olan Mardin Başak Spor maçı öncesi İl Özel İdaresi Spor Tesisinde, İl Özel İdaresi Sporun yaptığı idmanı ziyaret ederek, Mardin maçı öncesi Teknik heyete ve futbolculara moral verdi.

Teknik heyet ve sporcular ile bir araya gelen Vali Ali Fuat Atik; “Siz bizim göz bebeğimizsiniz, ben sizlere güveniyorum. Bu kadro, bu yönetim tarihe geçecektir” dedi.

Vali Atik: "Türk sporuna yakışır centilmence kardeşlik ve dostlukların ön plana çıktığı bir müsabakaya ev sahipliği yapacağız."

Pazar günü şampiyonluk maçına çıkacaklarını belirten Vali Atik “Artık şampiyonluk maçına çıkıyoruz. Evimizde Mardin Başak spor ile oynayacağız, takımımızda gayet iyi hazırlanıyor. Ben çocukların bu hafta bu işi bitireceklerine eminim.

Ben bütün Siirt  halkını, Siirt İl Özel İdaresi Spora desteğe davet ediyorum. Herkes maça gelsin, Hep beraber İnşallah uzun yıllardır beklediğimiz bu hedefe buradaki aslan yürekli futbolcularımız,teknik heyet ve yönetim sayesinde varmış olacaz.

Bu coşkuyu bütün Siirtli taraftarımızla birlikte yaşayalım. İnşallah  Siirt İl Özel İdaresporu güzel günler bekliyor. Daha güzel günlerde ileride geleceğini söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet soysal 4 yıl önce

Bir zamanlar Fadıl akgündüzde tarihe geçmişte ama sonunu getiremedi önemli olan sonunu getirip orada tutunmaktır