Bu haber kez okundu.

TFF Başkanı Nihat Özdemir Liglerin Geleceğiyle İlgili Kararı Yarın Açıklayacak
banner229

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile görüşen Türkiye Futbol Federasyonu yetkilileri, yarın bir toplantı gerçekleştirecek. Bu toplantı sonrasında Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir'in liglerin geleceği ile ilgili kararı açıklaması bekleniyor.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir ile bir toplantı gerçekleştiren Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, lig maçlarının tekrar başlamasına yönelik açıklamalarda bulundu.

Koca konuyla ilgili, "TFF Başkanı Nihat Özdemir'le bugün bir görüşme yaptık. Liglerin devamının federasyonun kendi iradesiyle alacağı bir karar olduğunu belirttik. Salgında futbol coşkusunu erteleyen ve hayatta artık oyunun bazı kurallarının değiştiğini gören futbolseverlere sevgilerimi sunuyorum" ifadelerini kullandı.

ÖZDEMİR YARIN AÇIKLAMA YAPACAK

TFF Yönetimi yarın kendi arasında yapacağı toplantıda görüşmenin içeriğini değerlendirecek. Başkan Özdemir 14.00'de açıklama yaparak tüm ayrıntıları paylaşacak. Bu toplantının ardından futbol sezonu ile ilgili kararların netleşmesi bekleniyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.