Bu haber kez okundu.

Teknik Direktör Seyithan Özdaş, Taraftardan Sabır İstedi!
banner229

Misli.com 3’üncü Lig 4’üncü Grup’ta ilimizi temsil eden Siirt İl Özel İdarespor Teknik Direktörü Seyithan Özdaş Bursa Yıldırımsporla deplasmanda yaptıkları karşılaşmayı değerlendirdi.

Takımın pandemi nedeniyle yeteri kadar hazırlanamadığını ve futbolcularının da bu hastalığa yakalandıklarını hatırlatan Özdaş,  her maçta son dakikaya kadar mücadelesini sürdüren bir takım olduklarını belirterek, takımın hazırlık konusundaki eksikliklerinin giderilmesi için taraftarlardan biraz sabır istedi.

Bursa Yıldırımspor karşısında çok iyi bir oyun sergilediklerini ancak şansız bir şekilde yenildiklerini belirten Özdaş “Bilindiği üzere ilk iki hafta maçlarımız takımdaki bazı oyuncularımızın ve teknik heyetten bazı hocalarımızın testlerinin pozitif çıkması nedeniyle ertelenmişti.  Bu nedenle Bursa da ilk lig maçımızı oynadık.  Pandemi nedeniyle bu güne kadar yeteri kadar bir  hazırlık yapamadık. Oyuncularımızın da hastalıkları çalışmalarımızı aksattı.

Ancak Bursadan istediğimiz sonucu  almamış  olmamıza rağmen çok iyi bir  oyun sergiledik.Rakip takım karşısında ezilmedik.Çalıştırdığım her takımın doksan dakika boyunca mücadelesini sürdürmesini isterim.Takımımızda böyle bir oyun tarzına sahip olacaktır.” Dedi.

Hazırlık yapamamış olmalarının takımın oyununu  etkilediğini belirten Özdaş  şöyle dedi, “Hiçbir hazırlık maçı yapamadan lige  başladık. Aynı şekilde yeteri kadar antrenman  da yapamadık. Bunun eksikliğini hissediyoruz. Bu nedenle taraftarımızdan biraz sabır bekliyoruz. En kısa zamanda sürekli koşan, mücadele eden ve başarılı sonuçlar alan bir takım göreceklerdir.”

Özdaş bu hafta oynanacak Alanya Kestel maçının hazırlıklarına başladıklarını belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.