Bu haber kez okundu.

Teknik Direktör Seyithan Özdaş, 52 Orduspor Maçını Değerlendirdi
banner229

Misli.com 3. Lig 4. Grup'ta mücadele eden Siirt İl Özel İdare Sporda Koronavirüsün etkisi devam ediyor.

Kendi sahamızda oynadığımız 52 Ordusporla oynadıkları maçı değerlendiren Siirt İl Özel İdare Spor Teknik Direktörü Seyyithan Özdaş forvet mevkiinde oynayan güçlü oyuncuları Harun Koç’unda testinin pozitif çıktığını belirtti.

52 Orduspor maçına Harun Koç’tan mahrum olarak çıktıklarını belirten Özdaş “Önemli hücum oyuncumuz Harun Koç'un covid-19 testi pozitif çıktı.Dolayısıyla ondan mahrum bir şekilde maça çıktık.

Ancak buna rağmen ilk yarı grubun güçlü takımı 52 Orduspor’dan daha üstün bir oyun ortaya koyduk.Fakat ilk yarıda girdiğimiz gol pozisyonlarını değerlendiremedik. Bunun doğal sonucu olarak ikinci yarıda oyundan düştük. Bu yarıda rakibimiz 52 Orduspor daha iyi bir oyun sergiledi.Ancak onlarda bunu değerlendiremediler.

Grubun iddialı takımı 52 Orduspor’u puansız göndermeyi hedefliyorduk.Ancak olmadı.Bir puanla yetinmek zorunda kaldık.” Cumartesi günü İstanbul’da karşılaşacakları Sultanbeyli Spor maçından galibiyetle dönmeyi hedeflediklerini söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.