Bu haber kez okundu.

Teknik Direktör Kalafatoğlu; “Takımımız Çıkış Yakalamıştır”
banner229

TFF 3. Lig 4. Grupta mücadele eden Siirt İl Özel İdaresi Spor Teknik Direktörü Mustafa Kalafatoğlu, takımın son haftalarda çıkış yakaladığını ve Bursa Yıldırım Spor maçı karşılaşmasında çok sayıda gol fırsatı kaçırdıklarını açıkladı. 
Siirt İl Özel İdaresi Spor 2023-2024 futbol sezonunda ligin ilk altı haftasında bir galibiyet beş yenilgi alarak lige kötü bir başlangıç yaptığını, teknik direktör değişikliğinden sonra takım olma yolunda önemli adımlar atan takımımız son üç haftada bir galibiyet iki beraberlik ile beş puan alarak moral depoladı.

Siirt Atatürk Stadyumunun bakımda olması nedeniyle bütün maçlarını seyirci desteğinden uzak olarak oynamak zorunda kalan takımda bu toparlanma ilerisi için umut verdiği görülüyor. 
Teknik Direktör Mustafa Kalafatoğlu yaptığı açıklamada “Genç ve dinamik bir takıma sahibiz, yavaş yavaş ekip olma yolunda, takım olma yolunda attığımız adımların karşılığını almaya başladık. Özellikle deplasmanda oynadığımız Balıkesir ve Kurtalan ilçe stadında oynadığımız Bursa Yıldırım maçında oyuncularım yüksek bir performans gösterdiler. Onlardan istediğimiz şekilde oynamaya çalıştılar. neredeyse rakibimize pozisyon vermeden oyun üstünlüğü ile oynadığımız maçta son vuruşları ve final paslarını daha iyi yapabilseydik galip geleceğimizi düşündüğümüz bir maç oldu.

Bu şekilde enerjik ve yürekli oynamaya devam edeceğiz play off potasıyla aramızda dört puanlık bir fark var oralara tutunmak ve yukarılara oynamak arzusundayız. Özellikle başkanlarımızın ve yönetimimizin desteği ile çok daha iyi günler göreceğimize olan inancımız her geçen artmaktadır. Umuyorum ve diliyorum ki  taraftarlarımızın da desteğiyle bunu başaracağız.’’ Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.