Bu haber kez okundu.

Teknik Direktör Kalafatoğlu;  “Futbolcularım Bize Güvendi ve  İnandı, Hak Ettiğimiz Üç Puanı Aldık”
banner229

TFF 3. Lig 4 Grupta mücadele eden Siirt İl Özel İdaresi Spor Elazığ deplasmanından 3 puanla döndü.
Teknik Direktör Mustafa Kalafatoğlu ve ekibinin göreve başlamasının arından iyi bir çıkış yakalayan Siirt İl Özel İdaresi Spor takımı hafta sonu 23 Elazığ Futbol Kulübünü deplasmanda yenerek büyük bir avantaj sağladı.

Puan cetvelinde 8’inci sıraya kadar yükselen takım, Cuma günü kendi saha ve seyircisi önünde Muş Spor’u konuk edecek.
Elazığ maçının hemen arından açıklamalarda bulunan başarılı Teknik Direktör Mustafa Kalafatoğlu; “Geldiğimizden bu yana futbolcularımla iyi bir uyum sağladık, onlar bize güvendi ve inandı. Teknik ekip olarak elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Deplasmanda çok zorlu bir rakibe karşı aldığımız üç puan bizi oldukça sevindirdi. Her anlamda bizim açımızdan zor bir maçtı, oyuncularım alnının akıyla bu zorlu maçtan ayrılmasını başardılar. Onlarla gurur duyuyoruz” dedi. 
BAŞKANLARIMIZ BİZLERE GEREKLİ İMKÂNLAR 
SAĞLAMAK İÇİN BÜYÜK UĞRAŞ PEŞİNDELER

Elazığ maçının 15 dakikasında önemli bir oyuncunun sakatlandığını belirten Kalafatoğlu; “Maçın 15 dakikasında önemli bir oyuncumuzun daha önceki sakatlığının nüksetmesi sonucu oyunda mecburi bir değişikliğe gitmek zorunda kaldık.
Çok sayıda gol pozisyonu üretme becerisi gösteren, çok arzulu ve özveri ile oynayan bütün futbolcularımı canı gönülden kutlarım. Umarım tüm camia birlik ve beraberlik içerisinde arzuladığımız hedeflediğimiz yerlere gelebiliriz bunu yapabilmek için yoğun bir çaba içerisindeyiz. Rabbim bizi muvaffak eyler inşallah. Şuanda Başkanlarımız ve yöneticilerimiz ile çok güçlü bir uyum sağladık sağ olsunlar bizlere gerekli imkânları sağlamak için büyük bir uğraş içerisindeler.
Bu arada dört saatlik mesafede deplasmana gelerek seyircilerimize teşekkür ederiz. Onların yüzünü güldürebildiysek ve onlara seyri güzel bir müsabaka izlettirebildiysek ne mutlu bize. Şimdi önümüzde çok zor bir maç var evimizde oynayacağımız Muş Spor maçına tüm taraftarlarımızı davet ediyoruz onlarla birlikte daha güçlü olacağımıza inanıyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.