Bu haber kez okundu.

SPORTİF DİREKTÖR AHMET ERTEN;“BİZİM İÇİN KUPA DEĞİL, LİG ÖNEMLİDİR”
banner229

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Amatör Futbol Bal Ligi 1.Grupta mücadele veren Siirt İl Özel İdaresi Spor hafta sonu kendi saha ve seyircisi önünde Bitlis Özgüzelderespor’u ağırlayacak. 

Ligin ilk maçında Bitlis ile karşılaşacaklarını belirten Siirt İl Özel İdaresi Spor Kulübü Sportif Direktörü Ahmet Erten, maçın hazırlıkları sürdürdüklerini ve lige galibiyet ile başlamak istediklerini açıkladı. 

Ziraat Türkiye Kupası maçının 3. Elemesinde Hatay Spora konuk olacaklarını açıklayan Erten; “Öncelikle çekilen kuralarda büyük talihsizlik yaşadık. 

Türkiye kupasında ilk İki maçımızı ile Hatay Spor maçını deplasmanda oynayacağız. Buda takım için bir handikaptır ama buna rağmen teknik heyetimiz ve futbolcularımız ellerinde geleni yaparak Hatay Spor maçını kazanmaya çalışacaktır” dedi. 

“BİZİM İÇİN KUPA DEĞİL, LİG ÖNEMLİDİR”

Ziraat Türkiye Kupası maçlarında 3 turuna kalan Siirt İl Özel İdare Spor Sportif Direktörü Ahmet Erten, Kupa maçlarının önemli olmadığını vurgulayarak, ağırlığı lig maçlarına verdiklerini açıkladı. Basın mensuplarına takımın genel durumu hakkında bilgi veren Erten; “Bizim için kupa maçları, hazırlık maçlarından öte bir şey değildir. Lig bizim için daha çok önemli ve şampiyon olabilmek için elimizden geleni yapacağız. Tecrübeli hocalarımız takımımızı bu yönden hazırlıyorlar. Bu hafta Bitlis ile oynayacağımız maça odaklandık. Bu maçın arından Kupa maçı için Hatay’a gideceğiz. Kupa maçından hemen sonra Yüksekova Belediye Spor ile lig maçımız var ve bu maçta deplasmanda bu kapsamda çok yoğun bir hafta bizi bekliyor. Herkesin desteğini arkamızda his etmek istiyoruz. İnşallah güzel bir başlangıç yaparak yolumuza devam etmek istiyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.