Bu haber kez okundu.

Siirtli Tekvandocudan Madalya
banner229

17 Mart 2019 tarihinde Adıyaman ilinde düzenlenen Anadolu Yıldızlar Ligi erkek tekvando müsabakalarında 45 Kg’da Siirtli tekvandocu Bünyamin Özer, Gümüş madalya alarak büyük başarıya imza attı.

Mehmetçik İlk Öğretim Okulu Tekvando Antrenörü Osman Katuk "Müsabakalara çok iyi hazırlandık ve emeğimizin karşılığını da derece yaparak aldık. Sporculardan 45 Kg’da Siirtli tekvandocu Bünyamin Özer, ikinci gelerek, Anadolu Yıldızlar Ligi Tekvando müsabakalarını tamamladık.

İnşallah ilerleyen tarihlerde yapılacak olan Türkiye Tekvando Şampiyonası'nda da aynı başarıyı gösterip derece yaparak ilimizi en güzel şekilde temsil etmek istiyoruz" dedi. Katuk, kendilerine her zaman destek olan Gençlik ve Spor İl Müdürü Hüssam Olgaç ‘a teşekkür etti.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Hüssam Olgaç dereceye giren Siirtli Tekvandocu Bünyamin Özer, Antrenörü Osman Katuk ve Nazlı Dede' yi makamında kabul ederek başarı dileklerinde bulunarak, sporcuya hediye verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.