Bu haber kez okundu.

Siirt Ultra Aslan'dan Yardıma Muhtaç Aileye Yardım!
banner229
Ultra Aslan Siirt Taraftar Grubu, ilimizde ikamet eden 7 nüfuslu bir aileyi evlerinde ziyaret ederek topladıkları yardımları teslim ettiler.
Ultra Aslan Siirt Taraftar Grubu maddi durumları iyi olmayan ailenin kendilerine telefonla ulaşmasının ardından Ultra Aslan Siirt Taraftar Grubu aile için seferber oldu. 7 nüfuslu aileye giyim ve gıda yardımında bulundular.
Yaptıkları yardımlar hakkında açıklamalarda bulunan Ultra Aslan Siirt Taraftar Grubu Koordinatörü Mesut Karanfil, maddi durumları iyi olmayan ailenin kendilerine telefonla ulaşmasının ardından kendi imkânları ve esnaf dostlarının destekleriyle ailenin 5 çocuğunu bir mağazaya götürerek çocukları giydirdiklerini belirtti.
Siirt esnafına ve tüm hayırseverlere yaptıkları yardımlardan dolayı teşekkür eden Karanfil, Siirt ve çevre köylerdeki okullarda okuyan öğrencilerin yanı sıra yaşlı, sakat ve yardıma muhtaç olan vatandaşlarımıza, gönüllü esnaflarımızdan ve hayırseverlerimizden toplayacağımız yardımları da yakın zamanda dağıtmaya başlayacaklarını belirterek, kış aylarında Ultra Aslan grubu olarak maddi durumu iyi olmayan ailelerin yanında olmaya devam edeceklerini söyledi.


Anahtar Kelimeler:
SiirtYardımUltra Aslan
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.