Bu haber kez okundu.

Siirt Spor Taraftarları Takıma Sahip Çıklmasını İstiyor
banner229
 Siirtspor taraftarlar derneği hafta sonu güres caddesinde toplanarak basın açıklamasında bulundular.
    Güres caddesinde yapılan basın açıklamasını okuyan kulüp başkanı Alican Yeşil, Amatör ligin ilk yarısını lider tamamlayan halkın yeni takımı Siirtsporumuz ligin 2. Yarısına yepyeni bir sayfa açarak yeni yönetim yeni teknik heyetle yoluna devam ediyor. Yeni Siirtsporun amatör liginde şampiyon olduğunu ve Nisan ayında Kurtalanspor’la Bal ligine yükselebilmek için final maçı oynayacağını söyledi.

Yeşil, U17 takımının da Botangücü sporu 1-0 yenerek Siirt’imizi bölgede ve Türkiye finallerinde temsil etmeye hak kazandığını belirten Yeşil, Siirt halkı eski günlerini ve geçmişte muhteşem büyük başarılara imza atan öz evlatları, Ceylan’ları, Selami’leri, Kaptan Yaşar’larını, Ahmet’lerini, Benhur’ları,  Kaleci Ekrem’i ve ismini sayamadığımız birçok evladını özledi. Haydi Siirt ayağa kalk diyoruz.

    Kulüp Başkanı Alican Yeşil, takımı aldığımızda birçok olumsuz tepki aldıklarını, bizlere boş verin, bırakın, ne işiniz var, memleketi siz mi kurtaracaksınız, memleketin bu kadar zengini varken sizemi düştü gibi sözler sarf edildi. Ancak bizim yaptığımız bir gönül işidir, herhangi bir beklenti ve menfaat beklemeksizin elimizi taşın altına koyduk. Siirtspor bir sevdadır, Siirtspor bir aşktır, Siirtspor her şeyin üstünde olduğunu ve söz verdik gelecek günler yanacak meşaleler Siirtspor şampiyon olacak dedi.

   Yeşil, Saygıdeğer büyüklerim Siirtspor hayaliyle yatıp kalkan bu yönetiminin futbolcusunun taraftarının seslerine bir ses olun şampiyonluğa sadece bir adım kaldığını, takıma sahip çıkma zamanı, birlik beraberlik içerisinde olursak kazanan kesinlikle Siirt’imiz olacak. Nisan ayında oynanacak olan final maçını eski günlerde olduğu gibi dolu tribünler önünde oynayalım. B amaçla küskünlükleri, dargınlıkları bir kenara bırakıp, Siirtspor için yüreği çarpan herkesi Nisan ayının ilk haftasında oynayacakları şampiyonluk maçına davet ediyoruz.

   Yeşil, halkın takımı olan Yeni Siirtspor’a maddi manevi desteklerini esirgemeyen Vali Mustafa Tutulmaz’a, Milletvekilimiz Osman Ören’e, İşadamı Erkan İzgi’ye teşekkür etti.

Anahtar Kelimeler:
SiirtTaraftarSporSiirt Spor
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.