Bu haber kez okundu.

Siirt Özel İdare Spor'un Pozantı Kampı Başladı
banner229

İlimizi bölgesel amatör ligde temsil edecek olan Siirt İl Özel İdare  sporun Adana Pozantı'daki kampı başladı.
As Başkan Çetin Akınay yönetiminde Teknik Direktör Hüseyin Batur, yardımcısı Yunus Kılıçvuran ve 28 futbolcunun bulunduğu kampta futbolculara öncelikle kondisyon çalışmaları yaptırılıyor. Futbolcuların 12 si gelecek vaat eden Siirtli gençlerden oluşuyor.
Yönetici Akınay ve Teknik Direktör Hüseyin Batur kampın çok iyi bir ortamda başladığını ve futbolcuların morallerinin yerinde olduğunu belirttiler. Kamp çalışmaları esnasında eksiklikler tespit edilecek.

Takımın 15 ağustos Erzurum Palandökene geçmesi bekleniyor.Takımımız ikinci etap çalışmalarını burada sürdürecek.

Yıllarca profesyonel liglerde ve genç milli takımlarda forma giyen stoper Volkan Zemen, Batman Petrolspor’dan kaleci Ahmet Taş geçen yılın golcü ismi Jasmin Raboshta, Kırşehir Belediyespor ile şampiyonluk yaşayan Seyfettin Özer, Nijeryalı Olajide Samuel Owolabi transferlerine imza attı.
Bir yandan iç transfer çalışmaları yapan takım Yunus Kerçek, Erhan Özdil, Uğur Keskin, Muhammet Ekrem Kurt, Deniz Ay, Muhammet Akif Sevinç, Yunus Emre Sezer ile anlaşma sağladı.

Asbaşkan Çetin Akınay ile teknik direktör Hüseyin Batur transfer çalışmalarına hız vererek Karadeniz Ereğli Belediyespor’dan Turgut Delen, Kars36Spor’dan Yılmaz Dora, Dersimspor’dan Mehmet Şirin Soydan , 1963 Silopispor’dan Emre Yakut, Konya Akşehir’den Okan Avcı, Kilis Belediyespor’dan Hamit Kılıç, Malatya Yeşilyurt Belediyespor’dan Mehmet Ali Kayailli ile anlaşmaya varan Siirt İl Özel İdarespor şampiyonluk mücadelesinde rakiplerine göz dağı vererek lige sağlam başlayacağının sinyalini verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
kadir 6 yıl önce

inşAllah torpil ve yalış transfer olmaz artık bu tür şeyleri aşmamız lazım