Bu haber kez okundu.

Siirt Özel İdare Spor Deplasmanda Muğlasporu Mağlup Etti
banner229

Peş peşe deplasmandan aldığı galibiyetlerle zirveye çıkmaya başlayan Siirt Özel İdarespor, deplasmanda konuk olduğu Muğla sporu 1-0 mağlup ederek taraftarları umutlandırdı.

Muğlaspor deplasmanına konuk olan Siirt İl Özel İdare spor, geliştirdiği ataklardan sonuç alamayınca ilk yarı 0-0 sona erdi. İkinci yarıya hazlı başlayan taraf Siirt İl Özel İdare spor oldu.

Bu dakikadan sonra ataklarını sıklaştıran Siirt İl Özel İdare spor, maçın 70 dakikasında Necati Baş ile 1-0 öne geçti. Maçta her iki takımın karşılıklı ataklarından sonuç çıkmayınca Siirt İl Özel İdare spor önemli bir deplasmandan 3 puan aldı.

“Galibiyet Serimizi Sürdüreceğiz”

Takımın sportif direktörü Yunus Kılıçvuran, hak ettikleri bir galibiyet aldıklarını söyledi. Tüm sporcu ve teknik heyete teşekkür eden Kılıçvuran, "İnşallah galibiyet serimizi sürdüreceğiz. Maçta iyi oynayan taraf bizdik.

Bu galibiyeti taraftarlarımıza ve Siirt halkına armağan ediyoruz. Maçta sakat ve Kovit-19 testi pozitif çıkan 3 futbolcumuzun yokluğuna rağmen çok iyi hazırlandık ve galibiyete ulaştık." dedi.

Stat: Muğla Atatürk
HAKEMLER: Erhan Kaya, Mahmut Gülle, Yasin Kılıç
MUĞLASPOR: Barış Başkan– Mehmet, Atakan, İbrahim Can Köse, Burak (Dk.68 Barış), İbrahim İçuz, Ömer (Dk.80 Ercan), Polat, Emre, Muhammed, Süleyman
SİİRT İL ÖZEL İDARESİ SPOR: Ahmet Taş –Faruk, Burhanettin (Dk.85 Bilal), Abdullah, Turgut, Enis, Necati, Mehmet, Abdulkadir (Dk.85 Ömer), Harun (Dk.74 Celal), Hamit (Dk.62 Barış)
GOLLER: Dk.70 Necati (Siirt İl Özel İdaresi Spor)
SARI KARTLAR: Süleyman (Muğlaspor) Enis, Burhanettin, Mehmet, Barış (Siirt İl Özel İdaresi Spor)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.