Bu haber kez okundu.

Siirt İl Özel İdarespor Başkanı Canpolat, Altın Değerinde Bir Puan Aldık
banner229

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 1.Grup'da mücadele eden Siirt İl Özel İdare spor deplasmanda aldığı 0-0 lık sonuçla Ağrı 1970 spor takımına  ilk puanını kaybettirdi.

Ağrı Stadı'nda 11.11.2018 Saat 13:00'da Ağrı 1970spor ile Siirt il özel idarespor ligin 8.hafta karşılaşmasında karşı karşıya geldi.

Maç öncesinde restore edilen Vali Lütfi Yiğenoğlu Stadının açılışı gerçekleştirildi.

Stadın açılış karşılaşması olan Ağrı 1970 Spor - Siirt İl Özel İdaresi Spor maçını Ağrı Valisi Süleyman Elban, Siirt Valisi Ali Fuat Atik ve Siirt Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın da izledi
Ağrı 1970spor maçın 22.dakikasında kırmızı kart görerek karşılaşmada 10 kişi kaldı. karşılaşma başladığı gibi bitti 0-0 beraberlikle sonuçlandı. Bu sonuçla beraber Ağrı takımı liderliğini korurken ligte ilk kez puan kaybetmiş oldu.

SİİRT İL ÖZEL İDARESPOR BAŞKANI ''CANPOLAT ALTIN DEĞERİNDE BİR PUAN ALDIK''

Maçı değerlendiren Kulüp Başkanı ve İl Özel İdare Genel Sekreteri Hıfzullah Canpolat, spor ahlakına ve centilmenliğe uygun olmayan bir ortamda oynadıkları maçta, Ağrı1970 takımından alınan bir puanın altın değerinde olduğunu belirterek, şampiyonluk iddialarının daha güçlü bir şekilde devam ettiğini söyledi.

Rakip takımın birkaç yıldan beri devam eden istikrarlı bir çizgiye sahip güçlü bir takım olduğunu belirten Canpolat “Ağrı 1970 takımı birkaç yıldan beri sürdürdüğü istikrarlı çizgisi ile adından söz ettiren bir takım.  Geçen yıl grubunda lider olan bu takım bu yılda sezon başından beri oynadığı 8 maçın 7 sinden galibiyetle ayrılmayı başarmış ve ilk puan kaybını bizimle oynadığı bu maçta tatmıştır.

Bu nedenle teknik heyet  ve takımımı kutluyorum.Ağrı 1970 takımından deplasman maçında alınan bu puan altın değerindedir. Bu maçın ardından şampiyonluk yolundaki iddiamızı daha güçlü bir şekilde sürdüreceğiz. Ligin bitimine daha 19 hafta var. Biz bütün maçlarımıza galibiyet parolası ile çıkacak.Ligin sonunda şampiyonluk ipini göğüsleyecek takım biz olacağız.Buna inanıyor ve bir kez daha teknik heyet ve takıma güvendiğimizi belirtiyorum.” Dedi.

Ağrı 1970 maçına galibiyet için çıktıklarını ve rakip takımdan daha üstün bir oyun ortaya koyduklarını belirten Canpolat, maç esnasında ve sonrasında spor ahlakına, centilmenliğe uymayan durumlarla karşılaştıklarını ve bu olayların takipçisi olacaklarını söyledi.

Vali Ali Fuat Atik’in  takıma moral desteği vermek amacıyla Ağrıya geldiğini  ve kendisinin de bu olaylara tanık olduğunu belirten Canpolat “Öncelikle bize verdiği destekten dolayı Sayın Valimiz Ali Fuat Atik’e çok teşekkür ediyorum. Her zaman desteğini yanımızda görüyoruz.

Nitekim Ağrıya kadar gelerek takıma destek verdiler.  Aynı şekilde belediye başkan vekilimiz Sayın Ceyhun Dilşad Taşkın'da bu önemli deplasman maçında bizleri yalnız bırakmadılar. Valimiz Sayın Atik ve Sayın Taşkın'a teşekkür ediyorum. “Dedi.

Galibiyet için çıktığımız ve 90 dakika  boyunca üstün oynadığımız bu maçta maalesef spor ahlakına ve centilmenliğe uymayan durumlarla karşılaştık diyen Canpolat “  Devre arasında hakemler, kulüp yöneticilerinin yakınları ve taraftarların sözlü saldırı  ve tehditlerine uğradı.

Zaman zaman sahaya yüzlerce seyircinin indiğine şahit olduk. Nitekim, hakem maçı on dakika kadar durdurmak zorunda kaldı. Tezahüratların en kötüsünü gördük. Takım olarak maç esnasında ve sonrasında sözlü ve fiili saldırılara maruz kaldık. Oyuncumuz Ekrem çok şiddetli bir fiili saldırıya maruz kaldık. Bütün bu olaylar maçtaki performansımızı etkiledi. Rakip takım taraftarlarının bu tutumunu kınıyoruz.” Dedi.

Canpolat, karşı karşıya kaldıkları bu olaylarla ilgili yasal süreci başlatacaklarını ve konunun takipçisi olacaklarını sözlerine ekledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.