Bu haber kez okundu.

Siirt İl Özel İdaresi Spor Kulübü Başkanı Canpolat; “Çıkan Haberler Asılsızdır”
banner229

Siirt İl Özel İdaresi Spor Kulübü Başkanı Hıfzullah Canpolat, İl Özel İdaresi Spor ile alakalı sosyal medyada çıkan bazı haberlerin asılsız olduğunu dile getirdi.

“Siirt İl Özel İdaresi Spor’umuz 3.Ligde, hayırlı olsun” gibi sosyal medyada paylaşımların yapıldığını belirten Canpolat; “Bilindiği üzere tüm Dünyada ve Ülkemizde yaşanan salgın hayatı olumsuz etkiledi. Bu sebepten ötürü Bal Liginde oynanması gereken maçlar oynanamadı.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) bu konuda çalışmalar yapmaktadır ve bizler bu çalışmaları kulüp olarak yakından takip ediyoruz ve takipçisiz. Ancak son günlerde sosyal medya üzerinde İl Özel İdaresi Spor Kulübünün 3 lige çıktığı yönünde haberleri görmekteyiz. Bu haberler asılsıdır ve gerçeği yansıtmamaktadır.

TFF bu konuda yakın bir tarihte açıklamada bulunacaktır ve bizlerde bu açıklamaları resmi ağızdan kamuoyu ile paylaşacağız. Siirtlilerin ve Sporseverlerimizin bu tür açıklamalara itibar etmemesini istiyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.