Bu haber kez okundu.

Siirt İl Özel İdaresi Spor'a Nijeryalı Futbolcu
banner229

Siirt İl Özel İdaresi Spor, uzun süredir ilgilendiği Nijeryalı Olajide Samuel Owolabi transferinde mutlu sona ulaştı.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Amatör Bal Ligi ekibi Siirt İl Özel İdaresi Spor, Geçen sezon Kilis Spor’da koş koşturan Nijeryalı futbolcu Olajide Samuel Owolabi ile anlaştı.

Siirt İl Özel İdaresinde düzenlenen törende 23 yaşındaki genç futbolcuyla sözleşme imzalandı.

Futbol kariyeri başarılarla dolu siyahi futbolcuyu renklerine bağlayan Siirt İl Özel İdaresi Spor Kulüp Başkanı Hifzullah Canpolat imza töreninde yaptığı açıklamada, Siirt Spor takımını güçlendirmek ve dinamik bir takım oluşturmak için büyük uğraş verdiklerini belirtti.

Geçen sezon Kilis Spor’da koş koşturan Samuel’i transfer etmekten duydukları sevinci dile getiren Canpolat, “ Danimarka ve Türkiye 1.Lig takımlarında olmak üzere birçok kulüpte top koşturmuş ve kariyeri başarılarla dolu Olajide Samuel Owolabi transferi camiamızda sevinç yaratmakla birlikte takımımız gittikçe kadro açısından güç kazanmaktadır.

Teknik heyetin değerlendirmeleri ile transfer çalışmalarımız devam edecektir. Siirtli sporseverler bu yıl çok farklı daha renkli ve arzulu bir takım görecekler. Heyecanla sezonun açılmasını bekliyoruz” dedi.

İmza töreni sonrası Siirt İl Özel İdaresi (İÖİ) Spor Kulüp Başkanı Hifzullah Canpolat’tan özel ricada bulunan Samuel yeni sezonda top koşturacağı Siirt Spor’da “56” numaralı formayı giymek istediğini söyledi.

Siyahi futbolcunun bu talebi üzerine başkan Canpolat teknik heyetin oluru alarakta “56” numaralı formayı kendisinin giymesini kabul etti. Başkan Canpolat’ın olur cevabı üzerine Nijeryalı futbolcu kararı sevinçle karşıladı.

İmza törenine, Başkanı Hifzullah Canpolat, İdari Menajer Ahmet Erten, Genel Menajer Çetin Akınay, Kulüp heyeti Hüseyin Batur, Yunus Kılıçvuran, Samet Akınay, 1969 Siirt Spor Taraftarlar Derneği Başkanı Cumali Şeker ve taraftarlar katıldı.

Olajide Samuel Owolabi, geçen sezon Kilis Spor takımında 23 maçta 13 gol ve 10 asiste imza attı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hanzade Atasay 6 yıl önce

Ücret konusunda da bir açıklama yapılmalı. Devletin ve milletin cebinden çıkacak olan ücreti de öğrenmek hakkımız.

Avatar
Muhammed 6 yıl önce

Sancaklar gidip Adana demirspor u alsın. Siirt amatörde. Böyle vefasızlık olmaz.

Avatar
Ali adnan 6 yıl önce

Hep yabancı ve yaşli futbolcu alıyorsunuz gençlere biraz güven deniz ne kaybedersiniz

Avatar
Mudur 5 yıl önce

Şampiyon Ağrı spor