Bu haber kez okundu.

Siirt İl Özel İdare Spordan İki Transfer Daha
banner229

Siirt İl Özel İdare Spor FK, dış transfer çalışmaları kapsamında deneyimli stoper oyuncusu Onur Alsu ile anlaştı. 
Siirt İl Özel İdaresi Spor FK, dış transfer çalışmaları devam eder iken stoper mevkiinde oynayan Onur Alsu’yu renklerine kattı.

Misli.com 3. Lig ekiplerinden Siirt İl Özel İdaresi Spor Kulübü, dış transferler çalışmalarının devam ettiğini belirten Siirt İl Özel İdaresi Spor Kulübü Başkanı Hıfzullah Canpolat “Transfer çalışmalarımız devam eder iken takımıza yeni transferlerimizi gerçekleştiriyoruz. Bu kapsamda Elazığ ve Aksaray Sporda top koşturan başarılı, deneyimli oyuncu Onur Alsu ile anlaştık. Siirt için hayırlı ve uğurlu olması diliyorum” dedi.

BURHANETTİN SEVER İLE ANLAŞMAYA VARDI

Siirt İl Özel İdare Spor FK, iç transferde yaklaşık 3 yıl Siirt İl Özel İdare Sporda top koşturan Burhanettin Sever ile anlaşmaya varıldığı açıklandı. Siirt İl Özel İdaresi Spor FK, dış ve iç transferlerin devam ettiğini açıklayan Kulüp Başkanı Hıfzullah Canpolat; “Transfer çalışmalarımız aralıksız bir şekilde devam etmektedir. Yaklaşık takımızda 3 yıldan beri top koşturan oyuncumuz Burhanettin Sever ile anlaşmaya vardık Siirt için hayırlı ve uğurlu olması diliyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.