Bu haber kez okundu.

Siirt  İl Özel İdare Spor Transfere Hızlı Başladı
banner229

Bölgesel Amatör Ligi'nde mücadele eden Siirt İl Özel İdare Spor Futbol Kulübü renklerine bağlanan 3'ü yerli 10 futbolcunun tanıtımı ve imza töreni düzenlendi. 

Geçtiğimiz hafta teknik heyeti belirlenen takımda teknik heyetinde görüşü alınarak transfer çalışmalarına başlandı. İlk etapta on futbolcu ile anlaşmaya varıldı. Futbolcularla anlaşmaya varılması nedeniyle İl Özel İdare Genel Sekreterliği hizmet binasında bir tören düzenlendi.

Siirt’i temsil edecek ve başarılı sonuçlar alabilecek bir takım oluşturmaya çalıştıklarını söyleyen Vali Ali Fuat Atik törende yaptığı konuşmada bu takımın süper lig tecrübesi olduğunu hatırlatarak, futbolcuların bunun sorumluluğunda olmalarını istedi.

Vali Atik ve Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın futbolcuları kutlayarak başarılar dilediler.

Kulüp Başkanı ve İl Özel İdare Genel Sekreteri Hıfzullah Canpolat çok başarılı sonuçlar alabilecek bir takım oluşturacaklarını ve bu futbolcuların yanı sıra yeni futbolcuları transfer edeceklerini söyledi.

Törende daha sonra Canpolat tarafından futbolcuların öz geçmişleri hakkında bilgi verildi ve basına tanıtıldı.

Tören anlaşmaların imzalanması ve hatıra fotoğrafının çekilmesi ile sona erdi.

İmza törenine, Vali Ali Fuat Atik, Siirt Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın, Kulüp Başkanı Hifzullah Canpolat, İdari Menajer Ahmet Erten, Genel Menajer Çetin Akınay, Teknik heyet Hüseyin Batur, Yunus Kılıçvuran, Samet Akınay, 1969 Siirt Spor Taraftarlar Derneği Başkanı Cumali Şeker ve taraftarlar katıldı.

SİİRT İL ÖZEL İDARE SPORA YAPILAN TRANSFERLER ;

Turgut Delen : KDZ.Ereğli Bld.Spor

Erhan Özdil : İç Transfer

Yılmaz Dora : Kars 36 Spor

Mehmet Şirin Soydan : Dersim Spor

Emre Yakut : 1960 Silopi Spor

Ahmet Taş : Batman Petrol Spor

Volkan Zemen : Cizre Spor

Ekrem Kurt : İç Transfer

Yunus Kerçek : İç Transfer

Okan Avcı : Konya Akşehir Spor

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hanzade Atasay 6 yıl önce

Taraftarlar dernek yöneticisinin transfer işlerinde ne işi var, resmen takımı, yönetimi taraftarın kucağına itiyorsunuz. Taraftarın yeri tribünlerdir, gönüllülük esasına dayalı olan taraftarlığı menfaat devşirme aracı yapacak girişimlere asla izin vermeyin. Memleketin parasını harcadığınızı ve daha ciddi ve sorumluluk sahibi davranışlar sergilemeniz gerektiğini unutmayın.

Avatar
eker 6 yıl önce

bakın göreceksiniz yine torpil menfat ve ve adamcılık gibi görünüyor hüseyin hoca ve yunus hoca bana 750 milyar versinler bu takımı mağlubiyetsiz şampiyon edeceğiz alsana bütçe al sana

Avatar
muhammet 6 yıl önce

Yazıklar olsun ya, siirtin parasını çöpe atıyorsunuz. Futboldan hiçbişey anlamıyorsunuz. Geçen yıl kaç milyon tl hacadınız. Bu transferleri bir araştırın. Volkan zemen, ekrem kurt ve ahmet taş dışındakilerin takıma faydası sıfır olacak.