Bu haber kez okundu.

Siirt İl Özel İdare Spor Transferde Atağa Kalktı
banner229

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Amatör Futbol Bal Ligi 1.Grupta mücadele veren Siirt İl Özel İdaresi Spor, Dersim sporda top koşturan başarılı futbolcu Ömer Nazilli'yi renklerine bağladı.

Dersim Sporda sol kanat oyuncusu ile anlaşma yaptıklarını belirten Siirt İl Özel İdaresi Spor Kulübü Başkanı Hıfzullah Canpolat, Ömer Nazilli ile gece yarısı anlaşmaya vardıklarını açıkladı. 
Başarılı oyuncunun sağ ve sol kanatta oynadığını açıklayan Başkan Canpolat, "Devre arasının ilk transferini gerçekleştirdik ve Dersim Spor oyuncusu Ömer Nazilli ile gece yarası bir anlaşmaya vardık. Kendisi en yakın zamanda takıma katılacaktır" dedi. 
Yapılan transferi sosyal medya hesabında, son dakika gelişmesi olarak duyuran Kulüp Başkanı Hıfzullah Canpolat, "Dersim sporda başarılara imza atan Ömer Nazilli ile daha önce görüşmeler yapmıştık. Takımımıza büyük katkı sağlayacak bir futbolcumuzdur. Takımımıza hayırlı olmasını diliyorum" dedi.
'TRANSFER ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR'
Kulüp Başkanı Canpolat; Siirt İl Özel İdaresi Sporun şampiyon olması için başta takımın Onursal Başkanı Valimiz Sayın Ali Fuat Atik'in, önderliğinde ve himayesinde, takımın güçlenmesi için transfer çalışmalarının devam ettiğini belirtti.

Takımın bir hafta izine ayrıldığını, 23 Aralık'ta takımın Siirt'te toplanacağını belirten Başkan Hıfzullah Canpolat, "Takımımız bir haftalık izne ayrıldı. İzin bitmesinin arından çalışmalarımız başlayacaktır. Takım ilk olarak bir haftalık kampını tesislerimizde gerçekleştirecek olup, daha sonra takım Antalya kampına alınacaktır.

Takıma takviye için transfer görüşmelerimiz devam etmektedir. Görüşmelerde olduğumuz futbolcular var ve bunlar ile anlaşma yapmamız durumunda kamuoyuna bilgi vereceğiz. Yeni transferimiz Ömer Nazilli ise yakın bir zamanda takıma katılacaktır " dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.