Bu haber kez okundu.

Siirt İl Özel İdare Spor Şampiyonluk Yolunda Yara Aldı
banner229

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig (BAL) 1. Grup'ta mücadele eden Siirt İl Özel İdarespor, Mardin Büyükşehir Başakspor ile 1-1 berabere kalarak büyük bir yara aldı.

Siirt Şehir Stadı’nda seyircisiz oynanan karşılaşma hızlı başlayan Mardin Büyükşehir Başakspor 34. dakikada Yusuf'un attığı golle 1-0 öne geçti. Maçta başka gol olmayınca ilk yarı bu skorla sona erdi.

İkinci yarıda hızlı başlayan taraf Siirt Özel İdarespor oldu. Temsilcimiz Siirt, 87. Dakikada Harun ile skoru 1-1 yaptı.

Karşılıklı ataklardan sonuç çıkmayınca maç 1-1'lik skorla sona erdi.Maç 1-1 biterken korona virüs nedeniyle seyircisiz oynanan maçı vatandaşlar tehlikeye aldırış etmeden çatı, dam ve balkondan izledi.

Maçı kale arkasında takip eden basın mensupları ile Mardin Başak Sporlu futbolcular arasında yaşanan tartışmada görevliler basın mensuplarını saha dışına çıkarması sahada görev yapan basın mensupları ve taraftarlar büyük tepki gösterdi.

Maçı Siirt Valisi Ali Fuat Atik, AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören,Cumhurbaşkanı Danışmanı Prof. Dr. Yasin Aktay, Cumhuriyet Başsavcısı Yunus Fırat,AK Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olgaç ve her iki kulüp yöneticileri tribünde izledi.

MAÇ SONRASI OLAYLAR ÇIKTI

Maçın bitiş düdüğüyle birlikte saha karıştı. Saha dışında da olaylar yaşandı. Polis taraftarları dağıtmak için biber gazı sıktı.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.