Bu haber kez okundu.

Siirt İl Özel İdare Spor, Şampiyonluğa Adım Adım İlerliyor
banner229

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig (BAL) 1. Grup'ta mücadele eden Siirt Özel İdare Spor,erteleme maçında karşılaştığı Cizre Serhad Sporu 2-0 yenerek, şampiyonluk yarışında bir virajı daha geride bıraktı.

Siirt Atatürk Stadyumunda oynanan karşılaşmaya taraftarlar yoğun ilgi gösterdi.Maça hızlı başlayan İl Özel İdarespor, 19. dakikada Kartal, 43. dakikada penaltıdan Barış ile 2-0 öne geçti. Maçta başka gol olmayınca ilk yarı bu skorla sona erdi.

Maçın ikinci yarısında da atak oynayan Siirt Özel İdare Spor birçok gol pozisyonundan yararlanamadı. Maç ilk yarıda atılan iki golle sona erdi.

Vali Ali Fuat Atik maç sonrası soyunma odasına geçerek futbolcuları kutladı.

Siirt Özel İdare Spor almış olduğu bu galibiyetle puanını 46’ya yükseltirken, Lider Mardin Başak Spor Van Yol Spor ile oynadığı erteleme maçın 1-0 kazanarak puanını 47’ye çıkardı.

Siirt Özel İdare Spor Pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde Batman Belediye sporla karşılaşacak.

Karşılaşmayı Vali Ali Fuat Atik, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Hüseyin Hilmi Atabay, İl Emniyet Müdürü  Saruhan Kızılay, Siirt Spor Başkanı Hifzullah Canpolat,Baro Başkanı Nizam Dilek,AK Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olgaç ve çok sayıda taraftar izledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.